Ugens Spiller – Kirsti Pedersen (Uge 37)

0
463

Kirsti Pedersen, 47 år, mor til 2. Uddannelse: Cand Scient i idræt og sundhed. Arbejder som udviklingskonsulent i Dansk Firmaidræt.

Her står jeg i spidsen for Tæl Skridt, som er en landsdækkende kampagne, der giver dig mulighed for at dyrke sammenholdet, få mere bevægelse og sjov konkurrence ind i arbejdsdagen.

Har altid dyrket sport – de seneste år både spillet badminton og floorball. Lige indtil jeg for et år siden fik et padelbat i hånden.

Hvad niveau spiller du på?
Godt spørgsmål – tænker omkring 3.5.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
Til min fødselsdag for et år siden prøvede jeg første gang at spille padel og jeg må sige, at jeg siden da, har brugt mange timer på inde- og udendørsbaner.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Vi har igennem en firmaaftale mulighed for at spille i Nyborg padel og tennisklub. Så her får jeg dyrket sammenholdet med mine kolleger.

Derudover har jeg både trænet og spiller meget ude i Padelpadel i Odense samt benyttet mig af udendørsbanerne ved Firmaidræt Odense. Og lige om lidt åbner der sig et nyt indendørscenter i den by jeg bor i (Glamsbjerg Padel) – der tænker jeg, at jeg kommer til at bruge en del timer fremadrettet.

Hvorfor spiller du padel?
Jeg er vild med padel, da det kombinerer socialt samvær, konkurrence, sved på panden og grin. Hertil en sport der kun bliver sjovere og sjovere, jo bedre man bliver både på det taktiske og tekniske spil.

Samtidig er det en fleksibel motionsform, der blot kræver at banen bookes på ønskeligt tidspunkt og selvfølgelig finde 3 andre at spille med.

At finde 3 andre at spille kan til tider være en udfordring – eller omvendt en mulighed for nye bekendtskaber – lige pludselig spiller du med venindes kollega og mand og vupti så er dit padel netværk udvidet.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
Det indeholder alle elementer: Konkurrence, socialt samvær, puls og teknik.

Har du en fast spillepartner?
Både ja og nej. Er tilmeldt kollegapadel turnering igennem Dansk Firmaidræt, hvor jeg spiller med fast dame og mix makker. Så er jeg med for første gang i Lunar ligaen, hvor vi bytter rundt på holdene.

Ellers spiller jeg med mange forskellige, hvor vi finder ud af, hvad der er den bedste sammensætning til den lige kamp.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
At blive en meget bedre padelspiller. Komme på aktiv ferie under sydens sol med 3 andre tøser med masser af padel undervisning.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?
Et par gode padelsko, shorts med gode lommer til bolde og messenger-grupper til aftale af kampe.

Hvad betyder padel for dig?
Jeg har fundet en sportsgren, jeg bare har lyst til at dyrke – hele tiden.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel
Kast dig ud i det – tilmeld dig evt. et træningsforløb eller americano for nybegyndere. Så får du hurtigt udvidet dit padel netværk.