Ugens Spiller – Kinni Foss (Uge 51)

0
751

Lidt om mig
Kinni Foss, 48 år, bor i Lystrup v. Aarhus og ja, jeg er afhængig af padel :o)
Har spillet håndbold og fodbold i alle mine børne/ungdomsår. Senere prøvede jeg kræfter med tennis, men efter padel kom ind i mit liv, er der sjældent tid til tennis.

Hvad niveau spiller du på?
Det med niveau er super svært, men tænker jeg er 3,5.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
Første gang jeg spillede padel, var på La Santa. Jeg var solgt med det samme, men der var ingen baner i Danmark på det tidspunkt. De efterfølgende rejser til LaSanta, blev ferien udelukkende brugt på padelbanen og siden MatchPadel åbnede i Risskov efteråret 2018, har jeg været at finde der 4-5 gange om ugen.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Jeg spiller i MatchPadel Risskov og PadelPadel Lisbjerg. Spiller gerne udendørs, når det er muligt. Det er skønt at komme ud og svinge battet efter arbejde.
Har været på træningscamp på Mallorca et par gange, senest her i oktober. Det kan virkelig anbefales at få træning, man får hurtigt uvaner, når man blot går ind og spiller kamp uge efter uge.

Hvorfor spiller du padel?
Jeg elsker at spille padel og det giver mig god energi Det giver smil på læben og et godt netværk.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
De lange dueller, det at man tror, en bold er vundet og pludselig graver modstanderen den op og returnerer. Du kan hele tiden forfine dine slag og udvikle din teknik og taktik. Det er vanvittig sjovt og så samler det folk på tværs af niveau og alder.

Har du en fast spillepartner?
Jeg spiller fast med Merete og vi har fokus på god energi og højt humør. Kommunikation på banen er altafgørende. Der er ikke noget værre end at tabe end bold pga, manglende kommunikation.
Er så heldig, at jeg af og til spiller mix med min nevø Carl-Emil, som er 18 år, apropos det at padel samler på tværs af alder ☺

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
Mit mål er, at jeg hele tiden udvikler mig taktisk og teknisk. Hiver tit mine noter frem, som de forskellige trænere har givet mig og sidder ofte og nørder med de mange træningsøvelser, der findes på you-tube. Jeg vil gerne være padeltræner for børn/begyndere, da jeg i den grad motiveres af at give noget videre, som jeg selv brænder for.
Jeg drømmer om flere foreninger, både fordi padel er en dyr sport, men også fordi foreningsånden kan noget ganske særligt

Hvad er dine top 3 padel produkter?
Mit Bullpadel Vertex bat
Bullpadel bolde
En kold Pepsi Max ☺

Hvad betyder padel for dig?
Padel betyder meget for mig og har gjort en kæmpe forskel i mit liv. Det har givet mig et endnu større netværk og når jeg slår øjnene op om morgenen, glæder jeg mig max til dagens kamp. Jeg spiller for at vinde, men det er også vigtigt, at det er sjovt og der er god stemning på banen.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel
Du kan sagtens spille, selv om du ikke har en makker qua de mange tilbud fra centrene og de velfungerende makkerbørs grupper på Facebook. Så kom i gang, men pas på – du bliver afhængig.