Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Kim L. Sørensen (Uge 45)

Ugens Spiller – Kim L. Sørensen (Uge 45)

0
610

Mit navn er Kim Lang Sørensen, og jeg er 46 år gammel.

Mine store interesser er mit job/virksomhed (er direktør og partner i NPV, der udvikler ejendomsprojekter).

Udover det også min familie, hvor især mine to piger kræver meget fokus og tid, rejser med familien (med padel på programmet tidlig morgen), fodbold og ikke mindst padel😁

Hvad niveau spiller du på?
Vil tro, at jeg rammer en 3.75 – med ambitioner om noget mere.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
Jeg blev i februar indeværende år inviteret af en forretningsforbindelse til at komme og spille med en torsdag aften i Matchpadel Kløvermarken. Det var ret sjovt, så spurgte, om jeg ikke kunne spille med igen ugen efter.

Siden det har min padel taget om sig, og vor egen virksomhed, NPV, bruger i dag aktivt padel til arrangementer, hvor vi spiller padel med vort netværk af forretningsforbindelser, såvel som vi dyrker fællesskabet blandt kollegaerne i NPV, hvor vi spiller padel fast hver tirsdag og torsdag aften med træner.

Vi (NPV) er derfor også blevet partner/sponsor hos Flemming i Matchpadel Ballerup.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Spiller i Matchpadel Ballerup, Matchpadel Kløvermarken, Matchpadel DGI (om sommeren) og ellers spiller jeg på ferier i Marbella, Riga og Dubai, hvor jeg kommer årligt flere gange.

Hvorfor spiller du padel?
Jeg spiller padel grundet flere ting, som det sociale, det at dyrke en sport og gå all in. Når jeg spiller kamp, er det for at vinde, men stadig med højt humør og det faktum, at vi ikke er professionelle og skal ikke leve af at spille padel. Jeg nyder også fællesskabet – om det er til firma træning, en øvet træningstime eller til kamp.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
Det fedeste er, at man møder en masse sjove og flinke mennesker (både mænd og kvinder) i alle aldre. Fælles er, at de alle brænder for sporten og har lyst til også at lære en at kende. Jeg har ikke dyrket en sport, siden fodbolden og omklædningsrummet, hvor jeg har lært så mange søde mennesker at kende.

Når jeg rejser til Spanien eller Dubai og spiller padel, så er det en fornøjelse at møde nye padelspillere og trænere! Har i Dubai trænet med Tiago, en tidligere WPT spiller og nr 1 i Portugal. Det var en fantastisk oplevelse og nej, jeg gav ikke Tiago meget sved på panden😁 Satser på, at det ændrer sig til næste år.

I DK har jeg været så heldig at have gode trænere i blandt andet Gitte Menzel, Jeanette Winther, Jamie Coshan og Casper Schaat.

Har du en fast spillepartner?
Har ikke en fast partner endnu, men spiller med lidt forskellige. Vigtigt for mig er, at man giver sit bedste med fuld koncentration og vise versa. Så kan man ikke bede om mere, så er det op til taktik og dagsform, om man vinder kampen.

Jeg spiller venstre, så min makker skal gerne have lyst og evne til at spille en god højre. Jeg er dog ikke låst og spiller en ganske god højre, måtte jeg spille kamp med en dygtig venstre.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
Mine plan er at give den fuld gas fremdeles og få trænet/spillet 5 gange i ugen. Et par dage om ugen starter jeg Kl 06.00 med en times træning i Ballerup og ellers er det ofte Kl 20.00 om aftenen samt i weekenden. Dette skulle gerne gøre, at jeg fortsat kan udvikle mig som spiller og i et tempo, hvor jeg hvert kvartal kan se resultater.

Mit mål er, at jeg om et par år, gerne skulle kunne spille mod de bedste indenfor min alderskategori og give dem seriøs modstand. Foretrækker dog i de fleste tilfælde at spille mod, dem der måtte være et match uagtet alder. Det er jo blot ikke realistisk at spille lige op med de unge dygtige elitespillere😁

Hvad er dine top 3 padelprodukter?
Helt klart en State Zero. Har altid to State Zero med til kamp og træning.

Mit Adidas Granite Carbon CTRL LTD bat, som både giver mig kontrol og styrke. Jeg har et ret powefull spil især fra min forhånd og volley, hvor dette Adidas bat har vist sig at være et perfekt match. Har på 7 måneder mit fjerde bat😆 Ja, jeg går op i udstyr!

Mine Mizuno padel sko, der giver mig hurtighed, sikrer, at jeg står fast og ikke mindst gør, at jeg kan holde til at spille padel 10 timer om ugen.

Hvad betyder padel for dig?
At dyrke så meget målrettet og fokuseret sport som med mit padel gør, at jeg bedre kan holde fokus, og jeg er mere afslappet i en travl og hektisk hverdag, som omfatter en arbejdsuge på +60 timer. Så med familie og padel, så er der ikke meget tid til søvn😁 Får nu den søvn jeg skal have, men nyder mine ferier, hvor jeg kan sove en time længere😁

Jeg begyndte at spille padel fast fra marts indeværende år og med alt den padel aktivitet samt det at spise mere sundt (samt undgår for mange kulhydrater) har gjort, at jeg har tabt 8 kg, hvilket igen gør, at jeg nu bevæger mig bedre og hurtigere på padel banen😁

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel
Få booket en bane med nogle venner, kollegaer eller meld jer til en begynder-træning! I vil ikke se jer tilbage, når I først får startet. Dette om I vil spille en gang hver anden uge eller fast hver uge. Motion og dette via padel er bare fantastisk!