Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Kasper Nielsen (Uge 52)

Ugens Spiller – Kasper Nielsen (Uge 52)

0
766

Jeg hedder Kasper Nielsen, og jeg er 29 år. Jeg har altid været en person, der nyder at være meget aktiv. Jeg er uddannet pædagog og nyder at give børn en fantastisk hverdag, hvor et af mine fokus punkter er leg og bevægelse. I min fritid bruger jeg rigtig meget af min tid på padel, som har været min største interesse de sidste 2,5 år. Udover dette er jeg meget social og nyder tiden med min kæreste, mine venner og familie. Jeg forsøger også at holde min krop sund og stærk ved næsten daglig at komme forbi i mit lokale fitnessword.

Hvad niveau spiller du på?
Den berygtede skala 1-7 er ikke en skala, jeg bruger. Vi plejer at opsætte dyste ud fra spillere, vi kender og har set spille eller har mødt i turneringer.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
Jeg har igennem hele mit liv spillet bordtennis på forholdsvis højt plan. Men til sidst syntes jeg, min udvikling var gået i stå. Det gjorde min motivation og lyst samtidig også. For så ca. 3 år siden introducerede min kammerat mig for padel. Jeg fik smag for sporten med det samme og blev fanget fuldstændig. Siden da har jeg spillet flere gange hver uge.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Jeg spiller primært padel i matchpadel i Næstved samt i Slagelse, da jeg er bosat der.

Hvorfor spiller du padel?
I starten var det hele oplevelsen i at prøve en sportsgren, som var helt ny og finde ud af, at jeg nærmest rykkede mig gang for gang. Lysten og motivation, som jeg havde savnet fra bordtennis, kom frem igen med gigantisk kraft. Udover dette er padel meget socialt, som jeg værdsætter meget højt. Idag spiller jeg padel, fordi jeg kort sagt ikke kan undvære det. Jeg brænder for at udvikle mit eget padel spil og blive bedre for hver gang. Jeg er for nylig blevet ansat hos Matchpadel, hvor jeg står for Americano og personlig undervisning i padeltræning. En drøm jeg har glædet mig til længe.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
Padelsporten er meget mangfoldig. Min oplevelse rundt omkring er, at alle kan spille padel. Når alle rammer næsten det samme niveau, er det stort set ligegyldig, hvor dygtig du er – alle har det sjovt. Padelsporten har det ekstra element i sig end andre ketcher/bat discipliner. Det handler ikke om, hvor hårdt du kan slå til bolden eller hvor hurtig du kan løbe. Men at mestre det taktiske spil og anvende det bedste slag i den givende situation, synes jeg, er det fedeste ved sportsgrenen.

Har du en fast spillepartner?
Jeg har 2 makkere, som jeg spiller turnering med. Disse 2 har nok også været mine makkere mest i gennem tiden. I min padel omgangskreds har vi intet imod at spille på kryds og tvært med hinanden, så længe vi kan få lov at spille i vores primære side på banen. Det vigtigste for mig hos en makker er kommunikation og opbakning – vi vinder sammen og vi taber sammen. Udover dette har jeg en gensidig forventning til, at min makker vil gøre sit bedste hver gang, vi står på banen sammen. Sidst men ikke mindst er, at vi skal huske at have det sjovt mens vi spiller.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
Min drøm er at kunne spille i toppen i danmark og spille DM. Samt at forsætte og udvikle mig som padel træner.

Hvad er dine top 3 padel produkter?

  • Øverste på denne liste vil selvfølgelig være mit bat, som i øjeblikket er NOX AT10 Luxury Genius Arena Padelbat.
  • Mine sko fra head, som giver mig et stabilt fodfæste og samtidig følelsen af hurtighed.
  • Alle varianter af State energy, de holder min energi oppe og smager fantastisk.

Hvad betyder padel for dig?
Padel betyder rigtig meget for mig. Det giver mig et stort socialt netværk. Det har givet mig muligheden for at arbejde og hjælpe andre med deres padel spil. Samt lysten og glæden hver gang jeg står på padelbanen.

Dit bedste råd til nye spillere?
Mit bedste råd til kommende padelspillere er at komme med på bølgen og have det mega fedt sammen med os andre. Jeg lover, at du ikke vil fortryde det. Alle kan spille padel – VAMOS.