Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Jonas Holm (Uge 22)

Ugens Spiller – Jonas Holm (Uge 22)

0
540

Jeg hedder Jonas Holm og er 38 år. Jeg er oprindeligt fra Vorbasse tæt på Billund, men har boet i Aarhus de seneste 10 år efterhånden. Mine to største interesser er padel og lystfiskeri.

Jeg arbejder som Team Manager indenfor IT i en større europæisk IT Retail virksomhed (Dustin), hvor jeg også driver et team af engagerede aktive medarbejdere i vores Nordiske Wellness team.

Hvad niveau spiller du på?
4-4,5 på en god dag.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
På en ferie til Alicante i efteråret 2019, med nogle gode kollegaer. Vi havde haft et par enkelt kampe hos Agf tennis i løbet af sommeren, men det var derefter, det rigtige begyndte.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Da jeg bor i Risskov, er det primært centrene i den nordlige del af byen, PadelPadel, PadelLounge og Match Padel.

Hvorfor spiller du padel?
Det er sjovt og god motion. Jeg har ved andre idrætsgrene nogle gange svært ved at holde interessen, men padel bliver bare ved med at give! Selvfølgelig er det sociale også et vigtigt aspekt, da man får mange nye bekendtskaber.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
Det er fedt, at det er så let at gå til for alle. Du skal bruge hovedet, når du spiller og tænke frem af, og prøve at forudse hvad din modspillers næste træk er. Den bedste vundne bold for mig er mere at have udspillet ens modstander end at have smashet bolden ud af banen.

Har du en fast spillepartner?
Jeg har pt. ingen fast makker, men nogle faste uge dage, hvor jeg spiller med nogle forskellige. Når arbejdet tillader det, har vi flere faste ugentlige dage, men lige nu er jeg backup på et par andre faste tidspunkter.

Det er vigtigt for mig, at min makker kan bevare roen og tager sig tiden til spillet. Desuden spiller jeg næsten udelukkende for sjovt. Jeg står lidt af, når det bliver alt for seriøst. 😊

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
Jeg har da en ide om, at jeg skal spille padel mange år ud i fremtiden. Jeg har dog pt. ingen planer om at nå elitedivisionen i Lunar ligaen. Jeg har også lidt ide om at tage et trænerkursus på et tidspunkt, så jeg kan bidrage med at udbrede sporten endnu mere.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?
Mit Babolat Technical viper bat, Asics Gel Resolution 8 sko og de hvide strømper. 😃

Hvad betyder padel for dig?
Padel har rent faktisk ændret mit liv. Da jeg startede i slutning af 2019, var jeg en stor fyr på lige omkring de 100 kg. I 2020, under Corona lockdown, satte jeg mig et mål at få noget positivt ud af et ellers glemt år.

Med fokus på sunde vaner, masser af padel og motion, lykkedes det mig at smide 30kg. En vægt jeg stadigt holder i dag. Så padel betyder helt utroligt meget for mig.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel
Hop på nogle begynder Americano aftenener, hvis du virkelig føler, det er noget for dig, så book en træne. Så kan du lære basics fra starten. Der gik alt for lang tid før jeg selv fik ordentlig træning, og det gør virkeligt en kæmpe forskel.