Ugens Spiller – Jesper Hougaard (Uge 12)

0
2098

Indlægget er blevet opdateret d. 20/05/2021

Lidt om dig

Jesper, 37 år. Har levet af poker i mange år, men fokuserer nu mere på min management forretning hvor jeg arbejder kommercielt med hovedparten af den danske badminton elite. Interesserer mig for rejser, iværksætteri og ketchersport.

Hvad niveau spiller du på (1-7)

Niveau 4.5


Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padel sporten?

Spillede allerede nogle gange i Grøndalcenteret, da de første baner blev etableret, men først for 3 år siden droppede jeg min aktive racketlon karriere for at bruge mere tid på padel. I 5-6 år rejste jeg rundt, og spillede racketlon turneringer på World Touren. Min bedste verdensranglisteplacering var nr. 7.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Spiller mest i Racket Club og Pro Padel Nordhavn. Foretrækker generelt indendørs, da man ikke skal bekymre sig om vind og sol, og underlaget generelt er nemmere at stå fast på.

Hvorfor spiller du padel? Hygge, det sociale, padel kampe osv

Spiller padel, fordi det er den type motion, jeg har det sjovest med. Dels pga spillets struktur og dels det sociale element. Mit naturlige konkurrence-gen tillader dog ikke, at jeg bare hyggespiller, så jeg prøver at udvikle mig, både teknisk og forståelse for spillet. Jeg forventer at være aktiv både i Padel Ligaen og til diverse turneringer i Danmark og evt. Sverige.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

Det er bare et super vanedannede spil. Hvor ellers kan en række semi afdankede 40-årige mænd rende rundt og svede i 2 timer, uden markant risiko for skader, og have lyst til at spille en time mere?

Har du en fast spille partner? Hvad er vigtigt for dig i en padel partner?

Jeg har ingen fast makker. Men jeg har gjort mig mange tanker omkring, hvordan man etablerer et godt makkerskab og hvordan man selv er en god makker. Det bliver en lidt længere smøre, måske til en anden god gang, men et nøglebegreb er kemi.

Hvad er dine drømme og planer indenfor padel sporten?

At jeg kan spille padel de næste 40 år uden at skulle trækkes med dumme skader og at jeg en dag kan introducere mine (endnu ufødte) børn til sporten.

Hvad er dine top 3 padel produkter?

  1. Babolat Jet Premura sko
  2. Masop Sports sokker
  3. Airway læder replacement grip.

Hvad betyder padel for dig?

Padel betyder, at jeg får dyrket regelmæssigt motion og at jeg får brugt noget kvalitetstid sammen med mennesker, jeg holder af.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel

Start evt. på en singlebane med en ven/veninde og få ramt bolden en masse gange, inden du skal ud i en fuld kamp, som kan virke grænseoverskridende. Jeg synes også nybegyndere burde investere i noget træning med en certificeret træner, evt bare 3-5 gange i begyndelsen, så man lærer sig det basale. Ja, det koster lige et par tusinde kroner mere, men har man den økonomiske mulighed, tror jeg man vil blive glad for det på sigt.

De bedste hilsner,
Jesper Hougaard