Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Jeppe Torp Hey (Uge 6)

Ugens Spiller – Jeppe Torp Hey (Uge 6)

0
602

Jeg hedder Jeppe Torp Hey og er 28 år – bor i Århus. Jeg elsker, obvious, padel og har det som en interesse/passion de sidste 3 år. Jeg kommer ikke rigtig fra nogle tidligere ketchersport, men har spillet en del fodbold og håndbold og løbet en del her de sidste mange år.

Hvad niveau spiller du på?

Hvis man skal anvende den nye kategori ift. makkerbørs, så ligger jeg vil omkring 4.5 ish. Jeg har ikke spillet så mange turneringer her på det sidste, og det koster lidt på rank og point – men det bliver til lidt 200/400 turneringer. Ellers spiller jeg i Elitedivisionen for Pakhus 77 i Aarhus.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?

Jeg havde tilmeldt mig i AGF tennisklub for 3-4 år siden – hvor der ligger én udendørsbane. Vi tilmeldte os pga. tennis, men fik hurtigt øjnene op på den ene padelbane. Vi kunne ret hurtigt se, at folk havde en fest derinde – så det måtte vi prøve. Så tog det fart og har nydt at spille det lige siden.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Jeg har lige sagt mit konsulent job op i Deloitte for at skulle drive et nyt sportscenter/padelcenter i Århus centrum, som hedder Pakhus77. Så det vil være mit oplagte center at spille i, ellers elsker jeg også at tage turen til PadelPadel Århus – super faciliteter og så er lidt luftforandring nok også fint😉

I Pakhus 77 er vi ved at skabe de lækreste rammer for og omkring sporten – samtidig vi gør en masse for at værne om det sociale aspekt, som jeg synes er en stor del af det.

Hvorfor spiller du padel?

Jeg elsker, at man kan kombinere et socialt aspekt, ens konkurrenceelement og det fysiske. Min uge består gerne af en kombination af “konkurrencekampe” og “sociale kampe”. Så dette er en meget flot blanding af lidt af det hele.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

Jeg elsker at se, hvordan folk tager sporten til sig. Nu har jeg æren af at være en del af et center og ser nye ansigter hver eneste dag. Alle – store og små, unge og gamle, kvinder og mænd kommer med et smil på læben og går med et smil på læben. Alle formår at få en kamp ud af det og har samtidig har en masse sjov. Hvis det skal opsummeres i et ord må det være “tilgængeligheden” – en sport for alle.

På det personlige plan er det klart kombinationen af det sociale aspekt samtidig med at spille nogle fede kampe, der samtidig er super god motion. Mange af mine bekendtskaber er kommet fra sporten de sidste par år – heriblandt mange rigtige gode kammerater. Man kommer jo hurtig til at bruge en masse timer med ens medspillere i løbet af en uge – så er det også vigtigt, man har det sjovt i mens.

Har du en fast spillepartner?

Jeg spiller fast med Nikolaj Thomsen. Det en ret simpel opskrift, vi har – vi har det pisse sjovt, mens vi spiller sammen, men vi stiller krav og har forventninger til hinanden, når vi går på banen. Det er ret unikt og nyder det hver eneste gang, vi står på banen sammen.
Ellers spiller jeg en del med min kæreste, Asta Panduro, som er en tidligere elite tennisspiller, som “heldigvis” har taget padel sporten til sig.

Det er fedt at kunne have sporten sammen og giver os en masse gode ting sammen – og så er det sjovt at kunne tage hende med og give ens kammerater kamp til stregen 🙂
Endvidere giver det en masse forståelse på hjemmefronten, når man tager ud og spiller til sent om aftenen eller på andre ukristelige tidspunkter – så det er jo guldværd. 😉

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?

Jeg skal i 2023 forsøge at træne lidt mere, så man lige rykker sig endnu et niveau. Ellers må drømmene være på vegne af Pakhus77 og at lykkedes med at skabe et sted, som omfavner alle og spreder en masse god energi.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?

  • Der findes ét overgrip og det er det hvide fra Wilson.
  • Så har jeg været rigtig glad for et par lyserøde Liiteguard strømper – udover de støtter et godt formål og er mit Bullpadel Hack Ctrl – men går faktisk lidt og overvejer at skifte ud.
  • Tredje og sidste ting må være mine Oakley briller – jeg spillede DM finale igennem det danske tennisforbund til DM Ugen i Ålborg i sommers – dette blev vist på DRTV. Det fik jeg lov til at høre en del for at spille med briller i tiden efter. Men altså hvis man er til at spille uden for – så har i her de varmeste anbefalinger herfra.

Hvad betyder padel for dig?

Ny arbejdstitel er den ret åbenlyse. Et skifte med den tradtionelle karrierevej og ind med Padel er stadig ret nyt. Jeg startede som Direktør i Pakhus77 1.12.2022 og har en spændende rejse foran mig de næste år. Vi skal skabe en ny legeplads i Aarhus og prøve at bringe noget af den “gamle klubhus” stemning tilbage. Udover padel skal vi have koblet en masse anden aktivitet på og skabe et 2023-moderne sportscenter.

Udover det, så har jeg mødt en masse fede mennesker de sidste tre år igennem padel – dem vil jeg heller ikke være foruden.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel?

Kast jer ud i det og når man først får lidt smag for det – så turde og anvend de diverse makkerbørser – på den måde kan du udvide dit padelnetværk og få endnu glæde ud af det