Ugens Spiller – Jeppe B. Larsen (Uge 1)

0
514

Mit navn er Jeppe Brøndbjerg Larsen, jeg er 31 år gammel og bor i Hobro med min skønne kæreste og to dejlige hunde.

Jeg har altid haft stor interesse i at holde mig i gang med træning, løb og forskellige boldspil, men må indrømme, at padel tennis har haft overtaget de sidste par år. Jeg har lige sagt op som folkeskolelærer og ser frem til et 2023, hvor padel skal fylde hele min hverdag.

Hvad niveau spiller du på?
Det afhænger selvfølgelig lidt af dagen. Jeg har de sidste tre Lunar Liga sæsoner spillet på et lokalt 2. divisionshold. Et hold vi i år rykkede op i 1. division – så regner med, at jeg får min sag for mig i kommende forårssæson.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
Da vi flyttede til byen, meldte vi os ind i den lokale tennisklub, som gav mig et fællesskab, som førte mig videre ind i padel, da vi fik vores eget center i byen. Der skulle kun én gang til at prøve sporten, før jeg fik købt mit eget bat, og interessen blev rettet væk fra tennis.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Jeg spiller primært i Match Padel Hobro, men er også jævnligt i Aalborg for at spille. I og med jeg har fået nyt arbejde ser jeg frem til at spille en hel masse i Aarhus også. Vi er så heldige også at have et par udendørs baner i Hobro, som jeg også bruger flittigt i sommerperioden.

Hvorfor spiller du padel?
Det sociale trak mig ind i sporten. Det sociale spiller stadig en rolle, men jeg spiller også for at dygtiggøre mig. Jeg sætter næsten lige så stor pris på en fed træning, som en tæt kamp.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
At det kan samme så mange forskellige niveauer i samme center.

Har du en fast spillepartner?
Jeg har ikke en fast makker. Jeg har en makker, jeg tit er til turneringer med, da vi har det fedt sammen. Så har jeg nogle, jeg ofte spiller med i træningskampe og i forbindelse med Lunar ligaen. Det er vigtigt for mig i en makker, at man har samme forventning til spillet og er afstemt på banen.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
Min drøm har det sidste lange stykke tid været at kunne leve af padel. Ikke som professionel spiller (for det rækker niveauet desværre slet ikke til), men at være tilknyttet et center, som træner, og det ønske er gået i opfyldelse. Jeg fik en fed mulighed og starter nyt arbejde i Match Padel Aarhus og Hobro.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?
Jeg har ikke nogle produkter, jeg sværger til – endnu! Men jeg er meget glad for mine Asics padel Lima FF sko, mit liiteguard sleeve (som jeg af en eller anden grund ikke kan spille uden) og altid at have et sæt tøj på, der ser brand godt ud (… det er vigtigt, at se godt ud, når man ikke formår at afgøre boldene!)

Hvad betyder padel for dig?
Det har betydet meget i en triviel hverdag at kunne se frem til en fed kamp senere på dagen eller en svær turnering i den kommende weekend. Det er også en interesse, jeg deler med min kæreste, hvilket er et kæmpe plus. Derudover har det givet mig nogle fede mennesker i mit liv.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel
Meld dig på et hold for nybegyndere eller saml tre andre på samme niveau og prøv det. Bliver I bidt af det, så er det altid en god ide at få lidt teknisk træning, inden alle de dumme vaner sætter sig! Er du i Aarhus området, er du altid velkommen til at skrive til mig på instagram, og så vil jeg gerne hjælpe dig i gang med en træning.

Billeder: Uggi Kaldan