Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Gustav Bruun Woxholt (Uge 16)

Ugens Spiller – Gustav Bruun Woxholt (Uge 16)

0
609

Mit navn er Gustav Bruun Woxholt og er 26 år. Født og opvokset i Holbæk, Vestsjælland.

Til dagligt arbejder jeg med padel og tennis via Playtomic Danmark og Adidas Proteam.
Herunder spiller jeg selvfølgelig meget padel selv – både som træner og spiller. Kommer oprindeligt fra tennis, hvor jeg har spillet på førsteholdet i Holbæk Tennisklub og på DM og SM niveau.

Dertil har jeg været træner i forskellige klubber og DGI. Jeg en passion for dansk design og har tidligere arbejdet i auktionsbranchen.

Hvad niveau spiller du på?
Jeg kan godt komme op på en 4.0 – 4.5 i niveau – på en rigtig god dag. Altid svært at analysere sig selv;)

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
Jeg rejser meget, hvor jeg for første gang opdagede padel i begyndelsen af 00’erne i Spanien. Det så virkelig sjovt ud, men jeg kom aldrig i gang for alvor. Jeg genopdagede sporten, ligesom resten af Danmark, for cirka 5 år siden. Har derefter spillet, mere eller mindre, fast lige siden.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
Jeg har spillet i over 50 centre, i 12 forskellige lande. Om sommeren spiller jeg dog lokalt i Holbæk Padelklub. Om vinteren enten i Padel club Roskilde eller Padel-fun4all i Kalundborg.

Hvorfor spiller du padel?
For mig er padel en social sport, hvor du virkelig kan have det sjovt med venner og familie. Men det er samtidig også en sport, som er let at gå til, men virkelig svær at mestre. Du kan altid blive bedre og bygge på dit spil – hertil spille turneringer. Disse elementer gør, at jeg får lyst til at spille mere!

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
Helt generelt synes jeg, det er en mega fed sport at spille og undervise i. Herunder er sporten eksploderet overalt og det gør, at man kan dyrke yndlingssporten overalt i hele Europa – med en masse unikke muligheder, faciliteter og en stor gruppe medspillere.

Har du en fast spillepartner?
Har ikke en fast makker. Elsker at bytte rundt og spille sammen med forskellige.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
Jeg vil rigtig gerne have tid til at spille mere, og dermed rykke niveauer. Derudover kunne jeg godt tænke mig at melde mig på et fast hold i Lunar ligaen. Derudover spille mere i udlandet og med andre nationaliteter.

Hvad er dine top 3 padel produkter?

  • Adidas metabone CTRL. 3.1
  • Adidas Barricade sko
  • TRETORN – Serie+padel TOUR bolde.

Hvad betyder padel for dig?
Det har givet mig et endnu større netværk i ketchersport-verdenen og givet mig lysten til at spille endnu mere og spille med andre!

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel
Download Playtomic app og find modstandere og medspillere nemt. Padel er let at komme i gang med, og der er oftest låne-bat til rådighed i de fleste centre. Find evt. en som kender til sporten, og som kan skubbe dig i gang med lidt råd og vejledning. Ellers er det blot at kaste sig ud i det! Det kan hurtigt blive vanedannede!