Ugens Spiller – Frederik Sangill (Uge 26)

0
2000

Mit navn er Frederik Sangill, jeg er 27 år og bor inde i Århus C. Jeg studerer pt. på Aarhus akademi til Multimedie Designer og ved siden af har jeg mit eget firma, som fotograf (8K Studio). 


Hvad niveau spiller du på (1-7)?
Jeg synes, det er svært at definere mit niveau ift. skalaen. Jeg er nok, hvad man i Jylland vil kalde en rød spiller eller måske en 4’er på 1-7 skalaen. Jeg mener dog, at der godt kunne arbejdes lidt på skalaerne, da der ofte er et mis match iblandt de kampe, man søger. 


Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padel sporten?

Jeg blev introduceret til padel tilbage i efteråret 2019, hvor jeg prøvede kræfter med drop-in i match padel i Risskov. Og så blev man jo straks forelsket i padel sporten.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Jeg spiller nok i gennemsnit 3-4 gange om ugen. Mest i match padel Risskov, men også i padel star, Harlev og så tager jeg gerne turen ned til de nye lækre baner i padel arena Hedensted. Og så skal jeg helt sikkert ud og spille i PadelPadel her til juni, når de åbner! 🙂

Hvorfor spiller du padel? Hygge, det sociale, padel kampe?

Jeg spiller padel, fordi jeg synes, det er sjovt. Det er en sport, som jeg kunne spille hver dag, hvis kroppen, banken og tiden tillod det. Jeg elsker at udvikle mit spil, lære nye skills og blive bedre.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

Det fedeste er, når man har en god kamp med højt niveau og god tænding. Lange dueller, med fede detaljer og tricks!

Har du en fast spille partner? Hvad er vigtigt for dig i en padel partner?

Jeg har to faste makkere. Mine to gode kammerater, Jonas Gudmann og Rasmus Landbo. De spiller på to vidt forskellige måder, men det er fantastisk at spille sammen med dem! Det vigtigste for mig, ved min padel makker, er, at han/hun giver sig lige så meget, som jeg selv gør. Jeg går 110% efter alle bolde. Og så at der er god kommunikation og god stemning under kampen. 

Hvad er dine drømme og planer indenfor padel sporten?

Jeg har sagt fra starten af, at jeg rigtig gerne vil på landsholdet en dag. Der er lang vej endnu, men jeg bliver gradvist bedre, så der er lidt lys for enden. Ellers er det bare at blive en dygtig padel spiller og blive ved med at udvikle mine tricks 🙂

Hvad er dine top 3 padel produkter?

Nr. 1 – Adipower Soft 2.0 – super lækkert bat med god kontrol og en god overflade 🙂
Nr. 2 – Babolat Technical Viper – fedt fedt bat, med en lidt hårdere overflade. Det er sværere at kontrollere, men der er dælme god power 🙂 
Nr. 3 – Svedbånd til hovedet – tror jeg har 20 forskellige.

Jeg er så heldig at have et samarbejde med Padelspecialist, så kunne nævne en lang række produkter, da jeg er med til at teste og skyde billeder for dem.

Hvad betyder padel for dig? Har det gjort en forskel for dig, ændret noget i dit liv?

Padel betyder meget for mig. Det er et spil, jeg elsker utrolig højt, men også hader til tider, når jeg ikke præsterer. Jeg synes, det er utrolig fedt hvordan det samler folk og udvider ens netværk! Det har også gjort meget for min lille forretning. Jeg har hen over det sidste års tid skudt billeder for en god håndfuld padelsteder og brands, og har også aftaler med nye partnere i fremtiden.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel

Gør det! Meld jer ind i grupperne, der er på de sociale medier. Spil med folk og meld jer til forskellige drop ins, americanos og træninger 😉

De bedste hilsner,
Frederik Sangill