Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Flemming Ulrich Bøgh (Uge 15)

Ugens Spiller – Flemming Ulrich Bøgh (Uge 15)

0
2200
Flemming Ulrich Bøgh

Lidt om dig

Jeg hedder Flemming Ulrich Bøgh, er 50 år og bor i Charlottenlund med min søn på 14. Jeg er partner og stifter af Telconomic Consulting, et firma der har specialiseret sig i at rådgive, optimere og opnå store besparelser til vores kunder på deres telefoni- og dataomkostninger. Derudover er jeg stifter af Padel To The Medal, et padelbrand der arrangerer padelturneringer og ikke mindst Danmarks største padeltour med +800 deltagere, med en samlet præmiesum på +200.000 fordelt på både præmier og præmiepenge.

Vores fokus i Padel To The Medal ligger på at gøre turneringerne til en fantastisk oplevelse både på og udenfor banen. Vi kommer derfor til at have professionel live-streaming fra turneringerne med to kommentatorer. Konkurrencer til seere og tilskuere. Musik, sjov og mange andre spændende tiltag.

Hvad niveau spiller du på (1-7)
Puha den er svær. Jeg har hele tiden vurderet mig selv til værende en klassisk og reel 3,5 spiller. Men efter jeg er blevet en skade kvit, og dermed kan spille frit, har jeg sammen med både min mandlige og kvindelige makker, gentagende gange slået flere spillere, der vurderer sig selv som værende 4+, spillere, og som også er inde over veteranlandsholdet, så jeg begynder nok at kravle en smule op af ratinglisten.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padel sporten?

Jeg var Formand for Københavns største squashklub – City Squash, en klub der ligger på Kløvermarken på Amager. En dag hørte jeg om nogle ”forvoksede squashbaner” der var åbnet lige ved siden af vores squashklub, så det skulle naturligvis tjekkes ud. Ind trådte jeg på padelbanen i skjorte og cowboybukser og endte med at spille i en time, hvorefter jeg var solgt. Jeg forsøgte derefter at kombinere squash og padel, men fandt hurtigt ud af, at jeg meget hellere ville spille padel, så nu er jeg ikke længere Formand i City Squash, spiller slet ikke squash længere, og er dermed 100% fokuseret på padel.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Jeg spiller helst indendørs, og mest i Match Padel Ballerup, Racket Club i Kløvermarken og Dragør og ProPadel Nordhavn. Det danske vejr giver for mange udfordringer til, at jeg gider booke udendørs tider, så når jeg spiller udendørs, er det primært hvor jeg kan komme med på et afbud på dagen, hvor jeg kan se, at vejret er til udendørs spil.

Hvorfor spiller du padel? Er det hyggen, det sociale, padel kampene?

Jeg er 100% konkurrencemenneske, og spiller altid for at vinde. Den gode stemning og respekt, der oftest er på en padelbane, er dog mindst lige så vigtigt for mig. Blandt mine gode venner er jeg en ekstremt dårlig vinder, og lader dem gerne vide flere gange dagligt de har tabt. ????
Det kunne jeg dog aldrig finde på med spillere jeg ikke kender så godt. Jeg elsker at sidde og hygge efter en padelkamp, helst med en kold fadøl. Jeg håber derfor der kommer flere centre, hvor der fokuseres på hyggen, og det at man bliver lidt længere, end blot det at få spillet sin kamp.

Har du en fast spille partner? Hvad er vigtigt for dig i en padel partner?

Hvad er vigtigt for dig i en padel partner? Min faste makker er Casper Schaadt. Casper og jeg forstår hinanden, også når vi ikke er enige. Vi supplerer hinanden godt på padelbanen. Casper kan nogle ting jeg ikke kan og omvendt. Derudover så nyder jeg altid Caspers selskab både på og udenfor banen, hvilket jeg synes er ekstremt vigtigt for valg af makker. På mix siden arbejder jeg på at få Katja Andrea som fast makker. Katja har ligesom Casper nogle kvaliteter, som jeg ikke har, men vigtigst af alt, så er hun altid glad og smilende, hvilket er en egenskab, jeg sætter stor pris på. I min optik er dét vigtigste. Jeg vil hellere spille sammen med en dårligere spiller hvor jeg nyder selskabet, fremfor en bedre spiller med en negativ attitude.

Casper & Flemming

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

Det spørgsmål besvarer jeg længere nede, så jeg vil hellere vende dette spørgsmål om og svare på hvad det værste ved padel er? Det værste er, at der ikke er baner nok. Penge, entreprenører og dygtige iværksættere er der nok af som gerne vil bygge padelbaner og store padelcentre. Udfordringen er kommunerne rundt om i landet, som ikke ”rider samme dag der bliver sadlet”. Høringer, diverse udvalg, langsommelig sagsbehandling og andet bureaukratisk fnidder fnadder, er desværre hverdag rundt om i landets kommuner. Straks vi har baner nok, kan vi begynde at fokusere på ungdommen, hvor det at gå til padel er lige så almindeligt som at gå til badminton.

Hvad er dine drømme og planer indenfor padel sporten?

Jeg har to drømme indenfor padel. Den ene er at få mit eget padelcenter. Et padelcenter som gerne skulle sætte standarden for alle fremtidige centre. Et center hvor den samlede oplevelse er i højsædet. Jeg er meget amerikansk inspireret, specielt på servicesiden. Vores kunder skal føle sig værdsat fra det øjeblik de træder ind ad døren, og føle at de er mere end bare en padelspiller der har booket en banetid. Det padelcenter jeg skal være en del af, skal være, som man siger på engelsk, ”a place to call home.”

Min anden drøm er, at vi kun har et padelforbund i Danmark. Den ”krig” der verserer mellem Padel I Danmark og Dansk Padel Forbund er usund for udviklingen af dansk Padel. Min holdning er 100% klar, Dansk Padel Forbund skal naturligvis ikke være et underforbund af et andet forbund, som er det som Padel i Danmark lægger op til. Padel er verdens hurtigste voksende sportsgren, og straks vi har nok padelbaner i Danmark, bliver padel større end tennis. Se bare på Spanien, hvor Padel er den næststørste sportsgren, kun overgået af fodbold. Mit håb er derfor, at PID og DPF en dag kan finde fælles fodslag. Der er ingen tvivl om at PID har nogle kompetencer som DPF ville kunne nyde godt af, kompetencer der med fordel kunne tilføres DPF. Er alt hvad DPF så gør rigtigt? Nej, men alt hvad de gør, og her skal vi huske at de alle arbejder frivilligt, gør de for at fremme dansk padel, til gavn for den enkelte padelspiller og til stor gavn for alle de mange nye padelklubber der skyder op i hele landet, så i min verden er det eneste rigtige, at støtte op om DPF som eneste padelforbund i Danmark.

Hvad er dine top 3 padel produkter?

Nr. 1: Mit bat er et RS X-Series Cayetano Roquefort Edition padelbat. Et bat med enormt meget kontrol.

Nr. 2: Min Padeltaske er Bullpadels største model, da jeg skal have plads til al min varmecreme. ????

Nr. 3: Sidst men ikke mindst, så har jeg altid bolde i min taske, og her er min favorit HEAD Pro bolden som også bruges på World Padel Tour. En bold som HEAD har valgt at producere med Padel To The Medals logo som sponsorat til vores turneringer, hvilket vi er yderst stolte over.

Flemming Ulrich Bøgh

Hvad betyder padel for dig? Har det gjort en forskel for dig, ændret noget i dit liv?

Har det gjort en forskel for dig, ændret noget i dit liv? Padel er blevet en stor del af mit liv, og næsten al min fritid går med padel. Hver gang jeg går på padelbanen, får jeg motion, latter, smil, spænding og kærlighed. Whats not to like…

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel.

Book en træner til at blive sat ind i de basale slag som læres hurtigt. Det er ikke dyrt, og penge der er godt givet ud. Der findes en liste over trænere på Dansk Padel Forbunds web. NIKE siger ”Just do it” og Dansk Padel Forbund siger #foralle – jeg kan ikke sige det bedre selv.

Padel to the medal