Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Emil Lilleøre Madsen (Uge 18)

Ugens Spiller – Emil Lilleøre Madsen (Uge 18)

0
2438
Emil Lilleøre Madsen

Jeg hedder Emil Lilleøre Madsen og er 15 år, bor i Aarhus, sammen med mine forældre og to søskende. Jeg går i 9. Klasse, og skal på idrætsefterskolen Lægården i Holstebro, hvor der er oprettet et Padel projekt, som jeg er en del af.


Hvad niveau spiller du på (1-7)?
Jeg vil bedømme mig selv til at ligge omkring 5 – 5,5.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padel sporten?

Jeg fik øjnene op for sporten i 2017 efter en ferie til Club La Santa, hvor jeg blev fuldstændig bidt af det. Jeg startede med at spille i december 2018.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Jeg spiller for det meste i Match Padel Aarhus og Silkeborg, og når jeg på tur i København er det Match Padel Kløvermarken.

Hvorfor spiller du padel? Hygge, det sociale, padel kampe?

Jeg spiller Padel fordi jeg synes det er sjovt, men jeg forsøger også at deltage så meget som muligt i forskellige turneringer helt landet rundt, og forhåbentligt blive en af de bedste.

Emil Lilleøre

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

Jeg synes helt klart det sociale. Det sjovt at lære en ny sport og udvikle sig og lære de specielle Padel slag.

Har du en fast spille partner? Hvad er vigtigt for dig i en padel partner?

Nej har ikke nogen fast makker lige nu, men håber at finder en, som jeg kan udvikle mit spil med. Det vigtigt at min kommende makker og jeg skal kunne kommunikere, forstå hinandens spil og holde humøret højt.

Hvad er dine drømme og planer indenfor padel sporten?

Mine drømme indenfor Padel er bl.a. at vinde senior DM og komme til udlandet og prøve at spille med de bedste, som på WPT.

Emil Lilleøre Madsen

Hvad er dine top 3 padel produkter?

1) Det må nok være mit lækre bat fra Wilson, som er et Bela Pro bat, det er hovedtungt og har en vægt på 370 g.
2) Wilson tøj har en super pasform til mig, så jeg får en god bevægelsesfrihed.
3) Den sidste er helt klart mine padelsko, lige nu er det Bela skoen som sidder godt på foden og er en let sko.

Hvad betyder padel for dig? Har det gjort en forskel for dig, ændret noget i dit liv?

Jeg har altid været meget aktiv og dyrket mange forskellige sportsgrene, men det er først da jeg fik øjnene på for Padel, at passion kom. Igennem Padel har jeg fået et stort netværk, som har gjort mig mere udadvendt og social. Jeg har haft en svær periode i skolen, pga mobning, hvor padel blev min redning. Jeg kunne være mig selv og fik et selvtillidsboost på banen, desuden var jeg omringet af personer, der ville mig alt det bedste.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel

Drop overvejelsen og kom i gang, men pas på, du bliver bidt af det.

De bedste hilsner,
Emil Lilleøre Madsen