Ugens Spiller – Danni Møgelvang Rasmussen (Uge 14)

0
594

Jeg er 36 år og oprindelig fra Haderslev, hvor jeg flyttede fra i 2007. Jeg bor nu i Vedbæk med min kæreste og min søn på 15 måneder.

Udover at bruge tid med familie og venner, så er det primært arbejde og padel, der fylder dagene op☺

Jeg er partner og salgsdirektør i STATE og derfor er det ikke kun privat, jeg har fokus på padel, men også forretningsmæssigt, hvilket passer mig rigtig godt☺

Jeg rammer i ny og næ på golfbanerne, men må erkende, at padel har overtaget første prioritet, når det gælder sport.

Hvad niveau spiller du på?

Jeg spiller 1 div. i Lunarligaen. Tal skalaen er farlig at melde sig ind på, da 80% er 4’ere☺ Men er vel i den bedre ende af 4’erne.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?

I 2018 blev jeg inviteret til padel udendørs ved Grøndalcenteret. Jeg har spillet meget badminton og lidt hyggetennis, så da jeg prøvede padel, var jeg solgt! Lige siden den dag, har jeg spillet ved hver eneste mulige lejlighed.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Jeg kan findes i alle centre i Københavnsområdet 2-4 gange ugentlig. Jeg napper også gerne en padelkamp i det jyske, hvis møder afholdes derovre☺ Men ellers er det primært i Racket Club Kløver, ProPadel Nordhavn og Matchpadel Ballerup.

Hvorfor spiller du padel?

Jeg startede med at spille padel uden at kende nogen i miljøet, så det var både, fordi jeg elskede spillet, men også for at udbygge netværket. Nu spiller jeg for at blive bedre og men selvfølgelig altid for at have det sjovt samtidig. Jeg tager stadig ”sociale” kampe engang imellem, kan godt li at introducere spillet til nye, så padelsporten kan vokse.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

Det fedeste ved padel er, at folk med forskellige baggrunde kan bidrage med noget forskelligt på banen. Det er tydeligt, om man kommer fra badminton, bordtennis, tennis osv. Netværket er for mig genialt! Det har taget over for golfsporten, som ellers leverer på netværksdelen.

Udover det, så er det fedt at være en del af en sport og et miljø, der vokser. Professionelt, men også privat, kan jeg godt lide at følge udvikling, men også at bidrage til den, som jeg gør i mit virke hos STATE.

Har du en fast spillepartner?

Nej, jeg har ingen fast partner, men jeg har en relativ stor fast gruppe, jeg spiller med. Vigtigst er, at niveauet stemmer nogenlunde overens på banen.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?

Min ambition er at blive bedre på banen og spille på så højt et niveau, som muligt. Derudover er det klart, min søn skal spille på WPT☺ Han har fået det første bat til sin 1 års fødselsdag😉

Hvad er dine top 3 padelprodukter?

  • STATE Lime/Orange
  • STATE Pineapple
  • STATE Zero

Og så er det mine Adidas bat, hvor Metalbone er favoritten☺

Hvad betyder padel for dig?

At jeg er faldet for padel, betyder at jeg har en sportsgren, som er fleksibel og derfor kan passe ind i min kalender. Jeg får spillet både fra 6-8, 11-13 og fra 22-00, det passer rigtig godt ind i mit arbejds- og privatliv.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel

Husk at købe en STATE til kampen, det giver altså lige en fordel på de vigtige point😉 Og så prøv det, uanset om det er med dine venner eller til et arrangement i et center. Alle har samme mål – nemlig at have det sjovt med padel.