Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Daniel L. Christensen (Uge 29)

Ugens Spiller – Daniel L. Christensen (Uge 29)

0
1769

Lidt om dig
Familie far til to skønne børn – en pige på 5 og en dreng på 3. Gift med Fie, er 32 år og derudover er jeg tidligere professionel fodboldspiller igennem 12 år. Jeg har spillet i dvs. Superliga klubber, samt en klub i Belgien. Mine interesser er fodbold, padel, familie og rejser. 

Hvad niveau spiller du på (1-7)?
Mit padel niveau er vel 4, vil jeg tro. Synes generelt, det er meget svært og bedømme sig selv. Jeg kan da spille, men kan klart også blive bedre – heldigvis.


Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padel sporten?

Jeg tror, første gang jeg sådan rigtig stifter bekendskab med padel, er tilbage i 2017. Hvor jeg spiller det i Grøndahlcentret med en kammerat. Det var virkelig kærlighed ved første blik. Derfor forsøgte jeg også i flere omgange at starte mit eget center i Aalborg (hvor jeg er fra). På det tidspunkt var der kun én bane i hele Jylland og det var en undendørs bane ved AGFs træningsanlæg. 

Men det lykkes mig desværre ikke og få det hele til og gå op i en højere enhed. Så er det godt, der bliver bygget verdens klasse centre – PadelPadel. 

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Jeg spiller for det meste i Aalborg, hvor jeg fra 1. august, står klar til at byde folk velkommen i Nordjyllands største padel center – nemlig PadelPadel. Her skal jeg fungerer som daglig leder. Så det glæder jeg mig enormt meget til.

Hvorfor spiller du padel? Hygge, det sociale, padel kampe?

Jeg spiller padel, fordi jeg synes, det er sjovt. Jeg elsker sport og elsker at konkurrere. Samtidig er padel en sport, hvor der virkelig er godt knald på! Det er også en god måde og holde sig selv fysisk aktiv på. 

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

At der er fart på! At man hele tiden bliver bedre, også selvom det måske bare et et enkelt spil. Man kan hele tiden flytte sig og sin makker.

Har du en fast spille partner? Hvad er vigtigt for dig i en padel partner?

Ja stort set fast. Men vi er ikke kommet dertil endnu, hvor vi ikke kan spille uden hinanden. Men jeg synes, at det er vigtigt, at vi er der for det samme –  at vinde og blive bedre. Jeg går aldrig på en bane for blot at være med. Jeg gør det 100% for at vinde.

Hvad er dine drømme og planer indenfor padel sporten?

Min drøm er at få udbredt sporten i Danmark gennem mit nye job i PadelPadel. For mig personligt, vil jeg forsøge at blive så god, jeg kan. Også har jeg en drøm om at spille padel i udlandet under åbenhimmel og høj sol. 

Hvad er dine top 3 padel produkter?

Jeg er klart en materiale spiller, så udstyr betyder meget for mig. Pt spiller jeg med et bat importeret fra udlandet, fordi jeg gerne ville lave mit eget padel brand. Men ellers er skoene også vildt vigtige for mig. Jeg kan i den grad mærke forskel fra de første gange, jeg spillede i en håndbold speciel til i dag, hvor jeg har rigtige padelsko på.

Hvad betyder padel for dig?

Det har da så klart ændret mit liv. At jeg fra om ikke så længe kan leve af det og have med padel at gøre hverdag – det glæder jeg mig til! Samtidig sætter jeg virkelig stor pris på, at Mark og Brian har valgt og ansætte mig og tro på mig! Glæder mig helt vildt til at være en del af den rejse. 

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel

Kom igang, det er pisse sjovt for alle. 

Med venlig hilsen
Daniel L. Christensen