Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Camilla Thinggaard (Uge 1)

Ugens Spiller – Camilla Thinggaard (Uge 1)

0
687

Camilla Thinggaard, bosiddende i Mejrup ved Holstebro med min kæreste Rasmus og vores 2 drenge, Sigurd på 7 år og Vilfred på 1 år. Jeg arbejder til daglig som tandplejer 😷

Jeg har altid været en ret aktiv person og værdsætter et sundt indre og ydre højt. Som teenager har jeg spillet håndbold og gået til springgymnastik. I mine voksne år har løb og fitness været en stor del af min fritid. Jeg har undervist som holdinstruktør i Fitness World i mere end 6 år i bl.a. hold som Hiit, stram op og Attack og har indenfor de sidste par år også kørt bootcamps hos Stinna Briks fitness 😊

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?

Jeg ventede vores 2. barn, da Corona så ramte DK og havde en graviditet og start barsel med kontakt til meget få mennesker. Da landet åbnede stille og roligt op igen, fik jeg for alvor øjnene op for PADEL sporten 🤩 Min nye afhængighed 😬 Min kæreste Rasmus’ kammerat, Christian Alsen, åbnede Padelzone – Holstebro feb 2021. Rasmus har spillet squash flere år og skiftede squashen ud med padel. Jeg tog med en dag og fandt ud af, det lå naturligt til mig at lære slagene 🎾

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Jeg har gået på barsel med vores yngste søn indtil sept. sidste år, og har gennem sommeren spillet padel ml 1-2 gange ugentlig i vores lækre center Padelzone 🤩🙌🏻 Jeg har gået på et hold om tirsdagen for damer, hvor Alex Laugesen har trænet os. Mit niveau, lige nu, ligger nok på de 3.0 – sådan start øvet. Vi er ca 12-16 kvinder, nogle let øvede, andre øvede som spiller sammen, ofte Mexicanos 😊

Hvorfor spiller du padel?

Jeg spiller padel, da det udfordrer mit konkurrencegen (som fylder ret meget). Når jeg først starter på en sport og bliver bidt af det, så går jeg også efter konstant forbedring og at vinde! 🤩🙌🏻 Men når det er sagt, så styrker sporten også de sociale relationer! Der er utrolig meget socialt i det at komme ud i zonen og snakke med en masse dejlige mennesker – både under spillet på banen men også efter 🥰

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

Det fede ved padelsporten er, at ALLE uanset type, ung, gammel, BMI -høj/lav – kan være med og udvikle sin teknik og blive bedre 😊

Har du en fast spillepartner?

Lige i tiden spiller jeg mellem 2-4 gange ugentlig (helst efter børnene er puttet) og spiller ikke med nogen fast makker.

Hvad er dine top 3 produkter?

  • Padel bat fra NOX – X7 Control (købt efter en anmeldelse hos jer, hvor den vandt Bedst I Test – og må bekræfte, at det er et lækkert bat med god kontrol 😉)
  • Icaniwill pocket tights (med plads til 2 bolde i sidelommen)
  • State Energy drink (energi-boost til når der spilles sidst på dagen)

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?

Mine visioner omkring padelspillet er at kunne være med på et turneringshold, hvor vi fra Padelzone-Holstebro møder andre rundt i landet 🎾

Hvad betyder padel for dig?

Padel har for mig fået øjnene op for holdsporten og givet mig en del nye skønne sociale relationer 😊 Dog har det også gjort, at vores hverdag herhjemme skal planlægges nøje, da min kæreste spiller padel på turneringsniveau.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel

Mit råd til dem, der påtænker at starte med padel: Just do it!! Men vær forberedt på at blive afhængig 😁 Padel er en god og sjov måde at få sig rørt på 🙌🏻