Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Brian Sørensen (Uge 38)

Ugens Spiller – Brian Sørensen (Uge 38)

0
802

Jeg hedder Brian Sørensen, jeg er 50 år, men dog jeg er dog kun 35 år i min metaboliske alder, og det er den jeg går efter.

Jeg er gift med Benedikte og har 2 tvillingedrenge på 15 år, og hele familien er tossede med padel.

Hvad niveau spiller du på?
Det højeste niveau jeg har spillet på, var en kamp med Paquito Navarro som makker i Sverige, men der kunne jeg godt mærke, at min side blev lidt presset engang imellem.

Til dagligt, i Danmark, spiller jeg nok lidt over middel – omkring 4.2. Jeg prøver at forbedre mig hver uge ved at træne med vores spanske og argentinske trænere.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padelsporten?
På en ferie for et par år siden til Ibiza. Det var for koldt til at tage på stranden, så min kammerat havde lejet en padelbane og en træner, og så var jeg hooked. Vi spillede hver dag resten af ugen.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?
De fleste af mine kampe spiller jeg i PadelPadel Århus, men en gang om måneden spiller jeg i hver af de andre PadelPadel Centre. Jeg spiller oftest indendørs, det kan jeg bedst lide.

Hvorfor spiller du padel?
Jeg spiller mest padel for padelkampene. Jeg elsker, når det kilder i maven – og hele strategien i at udspille det andet hold. Jeg er også kæmpe fan af det sociale. Så det er sjældent, jeg spiller en kamp, hvor vi ikke sidder og får en sodavand bagefter, og så går snakken om, hvorfor resultatet ikke er helt retvisende, fordi ingen kan være så heldige som vores modstandere og andre røverhistorier.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?
Udover hvor sindsygt sjovt det er at spille, så elsker jeg, at vi danskere, som et lidt lukket folkefærd, I en padelhal bliver helt anderledes. Alle snakker med alle, og mange får arrangeret kampe med folk, de ellers aldrig ville have talt med.

Har du en fast spillepartner?
Jeg har ingen fast partner. Jeg spiller med mange forskellige. En rigtig god padelpartner for mig er rolig, tålmodig og har masser af lyd. Han guider og fortæller mig om bolden, hvis den er svær og om vores modstanderes placering.

Og super vigtigt, for vi laver alle fejl, så han giver bare en high five, hvis jeg har lavet en fejl. God energi hele vejen igennem.

Hvad er dine drømme og planer inden for padelsporten?
At jeg selv kan spille 4-5 gange om ugen resten af livet. Så vil jeg gerne se mine egne børn opnå, det de kan inden for padel sporten. Jeg vil gerne have flere junior spillere til at begynde at spille padel. På det helt høje plan, vil jeg gerne være med til at få padel med som OL sport i 2032.

Hvad er dine top 3 padelprodukter?
Mit BullPadel Hack Control, mine XL Varlion svedbånd og mit Willson overgrip.

Hvad betyder padel for dig?
Ja, for faen, det har fuldstændigt ændret mit liv. Jeg har købt 3 marker og parkeringspladsen ved Brøndby Stadion og har bygget 4 vanvittige padelcentre, der lever op til World Padel Tour standarderne.

Padel er jo nærmest det eneste jeg tænker på. Det, jeg tænker over mest, er dog, hvornår jeg skal spille min næste kamp. For jeg glæder mig til mine kampe, som et lille barn glæder sig til jul.

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel
Find dit lokale padelcenter online og book en bane med 3 kammerater eller veninder. Tal med dem i centret, om de vil sætte jer ind i reglerne, og så prøv det. Hvis I synes, det var sjovt, så book efterfølgende en træner og bliv endnu skarpere på, hvad spillet går ud på. Der er også mange, der tilbyder padel for begyndere, hvor man kan komme og prøve sammen med andre interesserede nybegyndere.