Forside Ugens Spiller Ugens Spiller – Bjørn Hugger (Uge 36)

Ugens Spiller – Bjørn Hugger (Uge 36)

0
1095

Indlægget er blevet opdateret d. 09/09/2021

Lidt om dig
Jeg hedder Bjørn, 33 år og bor i Vejen med min skønne kone og vores hund Albert. Jeg arbejder til daglig som Area General Manager i Padel Club Kolding/Brande/Munkebo.

Hvad niveau spiller du på (1-7)
Et sted mellem 4-4,5.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padel sporten?
Jeg fik faktisk øjnene op for padel, da håndboldgutterne (Oechlser, Krogh, Stoklund) startede Padel Club Kolding op. Og de lærte mig at kende, fordi jeg brugte rigtig mange penge det første halve år på at spille 🙂

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Min hjemmebane vil altid være Padel Club Kolding. Men jeg kommer også til at spille meget i både Brande & Munkebo, da jeg skal have min gang i disse centre også.

Hvorfor spiller du padel?

Fordi det er PISSE sjovt. Jeg synes, padel kan SÅ meget, som så mange andre sportsgrene ikke kan. Jeg har to knæ operationer og 1 diskusprolaps i ryggen, som gør mange andre sportsgrene vanskelig at spille. Men padel kan jeg spille 2-4 timer dagligt uden at min krop yder for meget overlast. Derudover er det sindssygt socialt og netværksskabende i den forstand, at der hersker en udpræget åbenhed om at få nye ind i fællesskabet. Så er jeg også utroligt konkurrencemenneske, så den del får jeg også dækket i padel.

Hvad er det fedeste ved padel sådan helt generelt?

At man kan spille det hver dag uden at lide overlast og bare hele stemningen, der er omkring padel. ALTID glade og smilende mennesker, der deler en fælles passion for den sjoveste sportsgren. Og så kan ALLE spille det. Uanset alder, køn niveau og størrelse

Har du en fast spille partner?

Jeg spiller med mange forskellige partnere. Dog spiller jeg da altid for at vinde. Så det er vigtigt, vi har en fælles strategi for, hvad vi gør på banen, inden vi går i gang. Men det vigtigste er, at vi har det sjovt!

Hvad er dine drømme og planer indenfor padel sporten?

Mine drømme er faktisk allerede på en måde opfyldt. Jeg står op hver dag og trækker i Padel Club trøjen og går ud og prøvr at give alle vores glade kunder en rigtig god padel oplevelse. Man kan om nogen sige, jeg har gjort min store hobby og passion til min levevej. Men spillemæssigt vil jeg da rigtig gerne ud til en masse turneringer både pay and play turneringer. Men også Lunar Ligaen, hvor man får både padel spillet og suget i maven, inden man går i gang – og omklædningsrum følelsen bagefter, som man har i fx fodbold/håndbold.

Hvad er dine top 3 padel produkter?

  • Min Nox AT10 XXL Padel taske – Genial med så meget plads til ekstra tøj/sko mm.
  • Mine Diadora Blueshield sko – Fantastisk med en “sokke” sko. Sidder tæt om foden.
  • Mit Nox ML10 Pro Cup bat – Dejligt med et stort rundt bat med god kontrol.

Hvad betyder padel for dig?

Padel betyder ALT for mig. Det er absolut den sjoveste sportsgren jeg nogensinde har gået til. Padel er mit frirum. Når jeg går ind på det blå græstæppe med mit bat i hånden og slår de første bolde, så forsvinder alle tanker, spekulationer og man er bare GLAD. (Har man en dårlig dag, er det så ikke sikkert man går glad derfra 🙂 )

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel?

KOM AFSTED! Der skal ikke mere end 1 prøvetime til – så er du fanget og du har fundet dig en ny hobby og et helt nyt fællesskab af ligesindet, der også kommer tilbage uge efter uge for at spille denne fantastiske sport!