Ugens Spiller – Allan Warner (Uge 28)

0
2099

Allan, bor i Holte, 45 år, 2 børn på snart 16 og en lille prinsesse på 1,5 år. Spiller en masse sport, har spillet fodbold i mange år og gør det stadig. Ellers løb, og lange gåture! Gerne lidt ekstreme på 50 eller 100 km. Deltog sidste år i Mammut march, som var en stor prøvelse for kroppen. Hårdt men samtidig følelsesmæssigt lærerigt.

Nu er padel blevet min helt store interesse, og jeg kommer gerne afsted et par gange om ugen. Det er ligemeget, om det er kl 6.00 om morgen eller 23 om aftenen. Nu er der heldigvis åbent op, og der er mange flere ledige tider.

Hvad niveau spiller du på (1-7)?

Jeg vurderer mig selv til 3,5.

Hvordan og hvornår fik du øjnene op for padel sporten?

Har spillet i små 2 år. Da Ballerup åbnede, begyndte jeg derude. Havde inden det prøvet padel på Mallorca. Nu bliver det til et par kampe om ugen.

Hvor er du at finde, når du spiller padel?

Spiller allesteder, og er med i diverse forum på social medier. Der har overrasket mig positivt, at de online forums fungerer så godt. Er da også begyndt at lave lidt forretning igennem de relationer, som er skabt igennem sport, i forhold til mit virke som forsikringsmægler.

Hvorfor spiller du padel? Hygge, det sociale, padel kampe?

Jeg spiller primært, fordi det er en sjov sport, og der er konkurrence i at vinde. Motionen også. Og så der få skader ift. en sport som fodbold – det også et plus.

Så har det overasket mig positivt, hvor mange nye bekendtskaber og relationer denne sport har givet ift andre sports. Det kan slet ikke i komme nærheden af det eller sammenlignes. 

Har du en fast spille partner? Hvad er vigtigt for dig i en padel partner?

Spiller ikke med fast makker, men er med i forskellige lukkede grupper. Men spiller selvfølgelig sammen med nogle oftere end andre. Vi er 4, som spiller en del sammen. Billedet øverst er fra en af vores mange sejre over dem -)

Dit bedste råd til folk derude, der overvejer at begynde til padel

Jeg vil klart anbefale, at du komme ud og prøve det! Alle kan være med. Så tag afsted med kæresten eller hvem det måtte være. Der er f.eks. også en Padel-Camp for børn i Ballerup, hvor alle børnene hygger sig og det er så dejligt at se. Så tænker da også, jeg vil se, om det noget for min lille pige, når hun bliver lidt større.

Med venlig hilsen
Allan Warner