Forside Sponsoreret Indhold Sådan får du mere tid til padel i hverdagen

Sådan får du mere tid til padel i hverdagen

0
591

Indlægget er blevet opdateret d. 15/11/2021

Hverdagen kan være en udfordring i en børnefamilie, hvor tiden ofte er knap, og hvor muligheden for motion og sport kan være begrænset for forældrene. Der er så mange gøremål, at motionen bliver sparket lidt til hjørne, og det betyder tit, at man ikke kommer afsted til det, man gerne vil i hverdagen.

Dette er der heldigvis råd for, hvis man bliver bedre til at strukturere den tid, der er – og selvom det kan være svært og uoverskueligt, så er det alt besværet værd, når man f.eks. kan komme afsted til mere padeltræning i hverdagen.

Engager hele familien i sporten

Den oplagte måde at kombinere familie- og motionsliv på, er ved at få engageret hele familien i den givne sportsgren. Dette kan gøres på mange forskellige måder, men hvis alle har en interesse i sporten, så er det ofte lettere at få planlagt træningssessionerne i en presset hverdag. Hvis man ser specifikt på padel, så er det klart, at dette trin vil være sværere, når man har mindre børn, der ikke kan komme med ind på banen, men så handler det i højere grad om at få dem aktiveret udenfor banen.

De fleste steder er det helt i orden at have børnene med på sidelinjen, hvor de kan sidde med deres iPad, byggeklodser eller løbe på et af de bedste løbehjul til børn. Dermed bliver padeltræningen i højere grad til familietid, hvilket kan løse nogle af de udfordringer, der er ved at få presset mere padel ind i hverdagen. Selvfølgelig er man stadig nødt til at holde øje med børnene, men i de fleste tilfælde kan det sagtens lade sig gøre mellem boldene på banen – træningstiden bliver måske ikke så koncentreret, men det giver alligevel muligheden for at komme afsted oftere.

Brug aflastningsmulighederne hos bedsteforældrene

Hvis børnene ikke er meget for at komme med til padeltræningen, så er den næstbedste løsning at sende dem ud til bedsteforældrene, hvis man er privilegeret nok til at have et sådant sæt. Der er altid hyggeligt hos bedsteforældrene, og det giver én nogle uforstyrrede timer, som man f.eks. kan bruge til at komme en tur i padelcenteret og få hængt noget tøj op derhjemme. Det er på mange måder en win-win situation, hvis det kan lade sig gøre at bruge bedsteforældrene som aflastning i hverdagen, og det er noget, som både børn, forældre og bedsteforældre får en masse gode timer ud af.

Hvis bedsteforældrene ikke er tilgængelige, så kan det også være en idé at sætte børnene af hos nogle gode venner, der har mod på at tage en tørn i et par timer. Der er mange muligheder for at skaffe et par timer til ens sport i hverdagen, og det er bare med at gribe dem alle, når de byder sig.

Overvej måltidskasser eller let madlavning generelt

En anden måde at skaffe mere tid på i hverdagen er ved at overgå til at bruge måltidskasser eller andre metoder, der gør madlavningen lettere, hurtigere og mindre stressfyldt. Her er der tonsvis af muligheder på markedet, og det er bare med at finde den optimale løsning til den hverdag, man lever. Måltidskasser er f.eks. en rigtig god løsning, fordi man ikke skal tænke på indkøb eller finde inspiration til aftensmaden – det hele kommer i en samlet kasse, og det giver måske mulighed for at bruge en halv til en hel time på motion i stedet.