Indlægget er blevet opdateret d. 22/02/2022

Brandet Prince også kaldet Prince Global Sports, LLC, er et amerikansk sportsbrand beliggende i Atlanta Georgia. Prince blev stiftet i 1970 og producere produkter lige fra ketcher, sko, sportstøj og meget mere. Prince er den førende globale producent af tennisketchere. Prince valgte at gå ind i padel i 1986, hvor de lavede deres første padel kollektion, da sport blev mere og mere populær i Argentina.

Direkte efter brandets innovationsånd, har brandet været med til at revolutionere tennissporten med nye teknologier, her har det vel og mærke været Prince brandet, som har været med til at være proaktiv i forhold til teknologierne. Prince har været med til at lave teknologierne, som gør at padel er på det niveau, som sporten er på nu.

Prince var de første til…

I 1993 udviklede Prince en ketcher, som havde en grafitramme og en meget mere fleksibel kerne. Her blev der kombineret elastiske materialer og hukommelseskum. Det var her den moderne æra af padel begyndte, som man også kender det fra i dag. Det var den første ketcher, som svarer til dem, der bruges i dag.

I 2009 udviklede Prince et komplet sortiment af padel ketchere ved hjælp af den tildelte O3-teknologi, og derefter bragte den nye AHS-teknologi, som er et antivibration handle system, i 2017 det polyurethan indsprøjtet greb tilbage, nu kombineret med en ny plasttype, hvilket opnåede et fremragende vibrationsdæmpningssystem. Så flere spillere undgik at få mange skader.

I 2020 genindfører Prince Triple Threat-teknologi, der er med til at give den højeste stabilitet, dette er takket være den mere aerodynamiske profil og den bedste forstærkning af hele padel battet, for at battet kan modstå den mest intensive brug.


Vi har kigget på udstyr fra Prince

Prince Padel Falcon

Prince Padel Falcon er udviklet til at yde maksimal power. Materialerne battet er bygget af er i de lækreste materialer og Prince har integreret en lang række teknologier i battet.


 • Hovedform: Diamant
 • Vægt: 355-370 g
 • Balance: Hovedtung
 • Niveau: Motionist / Øvet / Turneringsspiller
 • Spillertype: Power

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.500,00 1.500,00 GÅ TIL BUTIK

Prince Padel Raptor

Prince Padel Raptor er perfekt til nybegynderne eller de lettere øvede spillere. Battet har formen, det runde hoved og derudover har de en god balance mellem power og kontrol.


 • Hovedform: Rund
 • Vægt: 360-375 g
 • Balance: Even balance
 • Niveau: Begynder / Let Øvet / Ungdomsspiller /Motionist
 • Spiller type: Allround

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
749,00 749,00 GÅ TIL BUTIK

Prince Padel Premier V2

Prince Padel Premier V2 er et teknologi spækket padel bat, som er rigtig godt bat. Battet har en super kombination mellem kontrol og power.


 • Hovedform: Rund
 • Vægt: 355-370 g
 • Balance: Hovedtung
 • Niveau: Motionist / Øvet / Turneringsspiller
 • Spillertype: Power

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.100,00 1.100,00 GÅ TIL BUTIK

Prince Premium Padel Bag

Prince Premium Padel Bag er en fantastisk taske, som har plads til det hele. Tasken har et stort rum i midten og stre små rum uden lynlås til dine værdigenstande.


Forhandler Pris Totalpris Læs mere
649,00 649,00 GÅ TIL BUTIK

Padel bat teknologier fra Prince

Power Flex Fiber – Dette er et glasfiber materiale, som bliver brugt i både rammen og overfladen. Glasfiber materialet hjælper dig med at få en god kontrol og giver en støddæmpende føling.

V Core – Teknologien er inkorporeret i broen i battet, hvilket giver en stivere profil i rammen. Det øger også stabiliteten i battet.

Power Core – Power Core er selve teknologien, som er i hullerne i battet. Teknologien gør at hullernes diameter bliver gradvist større ud mod battets kant. Hullerne genere nemlig mere power, som giver battet et mere aerodynamik.

Eva Power Rubber – Er gummimaterialet, som bliver brugt i kerne i padel battets hoved. Det er med til at generere ekstrem kraft uden at det går udover komforten.

Eva Super Soft – Er gummimaterialet, ligesom Eva Power Rubber, som bliver brugt i battets kerne. Det hjælper med en hurtig genvinding og skummet er med til at øge kontrollen og komforten i dine slag.

Triple Threat – Teknologien går ud på at, der sættes tre stabilisatorer i padel battets kritiske punkter. Her snakker vi om broen og på hver side af toppen af padel battet. Disse stabilisatorer er nemlig med til at øge stabiliteten og balancen i battet.

Shot Spin – Teknologien ligger i battets overflade og er med til at give en bedre boldføling og genere et godt spin.

FTP – Teknologien bliver brugt i lag konstruktionssystemet i battets overflade. Her er overfladekonstruktionen nemlig delt i tre lag. Det inderste lag er et fiberglas lag, derefter er der Fusion Thermo Polyamidex og til sidste er der et lag 3K Carbon. Disse lag forbedre holdbarheden, robustheden og energioverførslen i dine slag.

Antivibration Handle System (AHS) – Teknologien er med til at give en støddæmpende effekt i battets skaft, som også ligger i navnet antivibration handle.

Du kan med fordel læse mere i vores artikel, som omhandler padel bat.

Afrunding

Prince har været med til at sætte standarden for hvordan mange ketchere er i dag. De har været med til at lave meget af den teknologi, som ligger i de gode padel bats. Hvis du har gode erfaringer med Prince mærket, så er du velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller de sociale medier: padelfreak.dk.