Forside Blog PadelLevel: én app til hele padelfællesskabet

PadelLevel: én app til hele padelfællesskabet

0
1598
Padellevel / Padelfreak

Indlægget er blevet opdateret d. 22/09/2021

Spol tiden frem: Spillerne er netop gået på banen. Stemningen er så ekstatisk, at hårene på armene rejser sig. Du kan mærke både glæden og spændingen, imens gåsehuden stille kommer snigende. Tilskuerpladserne er fyldt til bristepunktet med fans og publikum, som klapper og jubler. Billetterne til finalen blev udsolgt indenfor den første time. Og nu er det endelig blevet tid; World Padel Tour i Danmark med danske finaledeltagere.

Som mange andre padelentusiaster i Danmark, drømmer vi om, at padel bliver den nye folkesport.

I et samarbejde mellem Padelfreak og PadelLevel arbejder vi for at realisere drømmen om at skabe de bedste rammer for padel og padelspillere på alle niveauer i Danmark.

I Sverige har sporten vundet stort indpas de sidste år, og i Spanien er padel allerede den største sportsgren næst efter fodbold. I Danmark er padel (heldigvis) også under massiv udvikling og antallet af lokationer og baner er vokset eksplosivt de sidste par år.
Bare det sidste halve år (2021) er der åbnet mere end 250 nye baner, og i løbet af det næste år vil der kunne lægges mindst lige så mange til tallet.

”Vi vil lege med rammerne for, hvad der kan lade sig gøre.”

Tænker du på de traditionelle sportsgrene såsom håndbold og fodbold, ved du, at der er en fodboldklub eller en håndboldforening lige rundt om et hvert gadehjørne.


Men selvom padel bliver mere og mere udbredt, og at banerne popper frem som popcorn i en gryde uden låg, er der ikke samme kendskab til sporten – endnu. Vi drømmer om, at ingen er i tvivl om, hvordan man kan komme til at spille padel – uanset om man er stor eller lille, god eller dårlig eller gul eller grøn.


Ved at hovedaktører indenfor padelsporten i Danmark samarbejder, kan netop de rammer, der kan få padel til at vokse sig stor som folkesport, skabes. Det gør også, at man kan skubbe til de ”normale” rammer og på den måde prøve noget nyt.
Et eksempel er PadelLevel, der som app giver mulighed for at samle padelfællesskabet et sted, så du bl.a. ser både dit niveau, aktiviteterne i din nærmeste klub og kan finde din næste med- eller modspiller.


I samarbejdet mellem Padelfreak og PadelLevel samler vi viden og data om sporten og krydrer det med en stor håndfuld interesse og passion, så du som spiller – eller kommende spiller – altid ved, hvor du kan finde dine padelinformationer. Uanset om det er den nærmeste lokation, det bedste bat, padelreglerne eller noget helt fjerde. Med andre ord kan man sige, at livet som padelspiller bliver både lettere og sjovere.

Padellevel / Padelfreak


Og måske en dag vil vi opleve scenen, som du fik lov at læse først i dette indlæg.
Indtil da kan du, hvis du er nysgerrig på funktionerne i PadelLevel, læse mere om appen her.

PadelLevel: appen der giver padel-muligheder

Det kan være svært at følge med den massive udvikling, som vi har set i padelverdenen de sidste år. Vi ønsker alle de bedste rammer for, at sporten kan udvikle sig endnu mere og at spillere, klubber og foreninger kan følge med.


PadelLevel er en app udviklet til padelsporten. Her samler vi i en universel rangeringsapp et padelfællesskab for spillere på alle niveauer og i hele landet.

Match dit niveau til din match

En udfordring i padel kan være at finde med- og modspillere, som har tid til at spille, når du har. Derfor er én af kernefunktionerne ”Find match”, hvor du kan oprette en match eller finde matches, der mangler spillere. Du kan altså både finde med- og modspillere. Overtalelsesevnerne overfor de padelskeptiske venner kan altså også få en lille pause.

At der er tale om en universel rangeringsapp, betyder, at du har adgang til en udvidet niveauinddelings- og rangeringsfunktion, som gør, at du kan søge efter spillere med et niveau, der matcher dit, når du opretter eller søger efter en match.

Rangliste og niveauinddeling

Hvor meget du elsker padel, er ikke ensbetydende med dit niveau.

I PadelLevel finder du en pointrangliste, hvor spillere får point hver gang de tilføjer, taber eller vinder en kamp. Ranglisten er sæsonbaseret og viser blot, hvor meget vi alle elsker padel – uanset om vi er danmarksmestre eller bare hyggespiller i weekenderne.

Til de lidt mere konkurrencemindede er der også niveauranglisten, hvor du bliver rangeret ud fra dine kampe og dem du spiller i mod.

Undgå padelabstinenser – se lokationer i hele Danmark

Coronapandemien har udskudt flere lokationers åbning, men heldigvis er padelmien ikke blevet mindre af den grund, og der åbner hele tiden nye lokationer og baner rundt om i det ganske danske land. I løbet af 2021 er der åbnet intet mindre end 250 baner. Ligesom at der er mange flere på tegnebrættet med planlagt åbning i den nærmeste fremtid.

Det kan derfor være svært at holde overblikket over, hvor du kan komme til at spille din yndlingssport, men med appen har du et komplet lokationsoverblik lige ved hånden.

Om du er på besøg ved de grå, på ferie i øst, vest, nord eller syd eller bare gerne vil vide, hvor du kan svinge battet, så kan du se, hvor du finder den nærmeste bane.

Et padelmunity – klubfølelsen på tværs

PadelLevel vil være med til at skabe en klubfølelse for alle spillere uden, at man behøver at være medlem af en padelklub.
Ved at samle lokationsoverblik, rangeringslister og matchoversigter forenes den praktiske del med fællesskabet og klubfølelsen.