Forside Sponsoreret Indhold Padel er en fantastisk motionsform for hele familien

Padel er en fantastisk motionsform for hele familien

0
711

Padeltennis, eller padel, som det ofte bliver kaldt, er en fantastisk motionsform, der efterhånden har gjort sit indtog i mange danske fitnesscentre og i store haller overalt i landet. Padel er et utrolig simpelt spil, der dog kræver meget træning af mestre, og man får en virkelig intensiv træning i den time eller halvanden, man spiller mod familie, venner eller bekendte.

Denne konklusion er der flere og flere, der er kommet til, men hvis du kender nogen, der ikke er hoppet med på padelbølgen endnu, så er det bare med at få dem hevet med – padel er motion, sjov og seriøs træning i én og samme pakke.

Giv en times padel eller to i gave

Hvis du kender nogen, der er oplagte kandidater til dit padelhold eller som modstandere i en drabelig duel, så er det bare med at gøre alt for at hive dem med til næste padeltime. Her handler det ofte om at have argumenterne i orden, da ikke alle mener, at padel er noget for dem, og som en del af argumentationen kan det være oplagt at forære personen en time eller to i padelboksen ganske gratis. På denne måde bliver det risikofrit for personen at dykke ned i den fantastiske sportsgren, og det er med garanti en idé, der vil gøre dem afhængige af sporten i fremtiden.

Padeltimer er en oplagt gaveidé til mange forskellige aldersgrupper, da sporten stort set kan dyrkes af alle, men det er måske en særlig god gaveide til en 20-årig, der bruger meget tid foran computeren. Det giver et særligt fællesskab at spille padel med og mod andre, og når det kombineres med motion, så har man en gaveidé, der kan bruges til alt fra fødselsdag til jul uden problemer.

Find det rette udstyr til opgaven

Som med stort set alle andre sportsgrene, så kræver det naturligvis noget udstyr at spille padel, som ikke alle lige har liggende på hylden derhjemme. Her er det først og fremmest den særlige padelketsjer, der er speciallavet til formålet, og som man ikke kan spille uden. Herudover har man brug for nogle gode indendørssko, der sikrer et godt greb i gulvet og en komfortabel base for fødderne til mange gode timers træning. Begge disse ting er essentielle for at kunne spille padel, og det er vigtigt, at man vælger de rette mærker, hvis man selv vil investere i tingene.

Selve indendørsskoene er der nok mange, der har i forvejen, og hvis det er tilfældet, så koster det ofte kun et meget begrænset beløb at låne en padelketsjer der, hvor man vælger at træne. Dette kan man med fordel fortælle til nye, der er nysgerrige på sporten, idet det dermed ikke kræver store investeringer at komme i gang. På sigt kan det naturligvis være nødvendigt at investere i en god padelketsjer, hvis man får padel-feberen ind under huden, men selv her slipper man normalt rimelig billigt for en god kvalitet – i hvert fald, hvis man sammenligner med andre sportsgrene.s

Der er i virkeligheden ingen undskyldning for ikke at prøve padeltennis af på egen krop – det er vanedannende og utrolig sjovt, når man dyrker det sammen med familien eller vennerne.