Forside Sponsoreret Indhold Padel bat som årets gaveidé til ham

Padel bat som årets gaveidé til ham

0
615

Du bliver nok næppe overrasket over, at vi mener at årets gaveidé kunne være et padel bat. Dog er det ikke blot en fjollet idé, som udelukkende er inspireret af vores store passion for Padel, men nærmere fordi at det er en meget kærkommen måde at invitere nye spillere indenfor i en spændende ’Padel-verden’. 

Vi møder stadig mange, som endnu ikke ved hvad Padel Tennis er, selvom dette er til trods for at det efterhånden er repræsenteret rigtig mange steder i Danmark. Den første umiddelbare reaktion man ofte mødes med, når man foreslår at det er noget den pågældende person burde prøve er, at man heller ej er god til almindelig tennis, så det er ikke noget for dem. Faktisk er dette lidt en skam, fordi personligt synes jeg at ’almindeligt tennis’ er markant sværere end Padel. Det er sågar også markant nemmere at få noget spil i gang ved Padel, som kan være svært hvis man er ny til tennis. 

Vi synes derfor med andre ord, at det at give en aktiv person et padel bat i gave er en super god idé. Om du giver det i julegave til ham eller som gave til teenageren er ikke så afgørende, men bare det er en som ikke bliver decideret skuffet, men giv gaven til én, som du ved har mod på at prøve noget nyt, samt ikke mindst er en lidt aktiv person. 

Vores favorit Padel bat at give i gave 

Der findes mange forskellige Padel bats på markedet, hvorfor at det kan være svært at vælge det rette. Vi har her på siden en række guides, som gør det nemmere for dig at vælge det helt rette bat. Hvis vi dog lige skal give dig vores bedste bud på et godt begynder bat, så kunne det være ZERV Inferno Padel Classic. 

ZERV Inferno Padel Classic er et super godt begynderbat, som er rundt modsat nogle af de andre bats. Netop dette gør at det er nemmere at ramme sweetspottet på battet, som kan være svært i starten. Det er med til at øge kontrollen og giver nybegynderen en markant bedre oplevelse når det kommer til Padel sporten. 

Hvad koster et godt padel bat – har jeg råd? 

Nu kender vi af gode grunde ikke dit gavebudget, men det er muligt at få et bat som ovenstående for omkring de 500 kroner. Du kan selvfølgelig også finde et billigere bat, men vores klare anbefaling er dog, at man lige investerer lidt mere i at vælge det rette bat til nybegynderen, da man ellers kan ende med en kedelig og knapt så sjov oplevelse. 

Hvis dit gavebudget er endnu større end dette, så kan du altid supplere gaven med et par bolde. Hvis du allerede spiller Padel selv, så ved du nemlig også godt, at disse bolde ikke er de samme som man benytter sig af til den klassiske tennis. Så er der lidt luft, så køb eventuelt et par bolde med.