Godt padelnyt – stream to runder gratis

0
2292

Indlægget er blevet opdateret d. 17/02/2022

Det internationale padelforbund WPT har annonceret, at man i 2022 gratis vil kunne se de to første runder af alle World Padel Tour Open og Masters-turneringer på nylanceret platform.

Som led i ambitionen om at gøre padel mere tilskuertilgængeligt, har World Padel Tour sat WorldPadelTourTV i verden. I februar måned annoncerede de, at man, via WPTTV, i år vil kunne streame samtlige onsdag- og torsdagskampe gratis i appen, eller fra hjemmesiden. 

WPTTV vil være tilgængeligt i hele verden, og vil – udover live-dækningen – også tilbyde eksklusivt content som diverse highlight-videoer, samt padelhistoriske indslag. Skulle man gå glip af kampene når de sendes direkte, vil de efterfølgende kunne ses on-demand. 

Den dobbelte danmarksmester Anna Dabrowski har til Padel Freak ytret sin begejstring for det nye tiltag.

– Jeg synes det siger meget om WPT som organisation, at de vælger at gå ind og tilbyde gratis streaming af de to første turneringsrunder. Dels gør tilgængeligheden af de tidlige kampe, at man som tilskuer får en bedre fornemmelse af bredden i sporten – fremfor hvis man kun ser f.eks. finaler og semifinaler. Derudover kan jeg ikke, på stående fod, komme på nogen anden sportsgren der har gjort noget lignende, i det hele taget. Alt i alt et super inspirerende move, der uden tvivl vil styrke padel som ’spectator-sport’, lyder det fra Anna Dabrowski.

Timingen kunne næppe være bedre da 2022-sæsonen står til at blive den mest ambitiøse internationale sæson i WPTs historie. Der vil i år være 24 ’Open’ og ’Master’ turneringer, som vil blive afviklet i 13 forskellige lande. Der er derfor masser at glæde sig til for fans af sporten. 

Sæsonen bliver skudt af stablen med turneringen Miami Padel Open som afvikles fra 22. februar – 27. februar.

WPTTV vil være tilgængeligt både på Android og iOS.

Se mere på: www.worldpadeltourtv.com