Indlægget er blevet opdateret d. 07/03/2022

Årets anden padelslag skal slås. I denne uge afvikles turneringen Estrella Damm Reus Costa Daurada Open 2022.

Sæsonens anden turnering på World Padel Tour bliver i denne uge spillet i den spanske by Reus. Turneringen vil blive afholdt på Pavelló Olimpic de Reus, som oprindelig blev grundlagt i forbindelse med OL 1992.

De fire topseedede par skipper automatisk 32-delsfinalen, men der er alligevel flere af turnerings tidlige sammenstød der er værd at holde øje med.

På redaktionen glæder vi os især til opgøret mellem de lidt overraskende finalister fra sidste Miami Open, Lucas Campagnolo og Javier Garrido, som skal op imod et ungt par bestående af Iván Ramírez og Àlex Arroyo.

Hos kvinderne ser vi frem til at følge verdensranglistens nr. 3 Ariana Sánchez, som vil være på hjemmebane ved turnering i Reus.

Pre-kvalifikation- samt kvalifikationsrunder færdigspilles mandag, hvorefter hovedturnering vil skydes i gang fra tirsdag af.

Turneringen er en såkaldt ’Open’-turnering, som niveaumæssigt lægger sig mellem Challenger og Master-kategorien. Der vil ved Estrella Damm Reus Costa Daurada Open 2022 være 1000 rangpoint på højkant til vinderne.

Eksklusivt content fra turneringen vil være tilgængeligt på World Padel Tour TV-applikationen.

Se seedningslag, lodtrækning og resultater her.