Indlægget er blevet opdateret d. 07/01/2024

Er du på udkig efter et par nye padelsko – som vi på redaktionen faktisk mener er det vigtigste padelprodukt næstefter battet – kan det være at Drop Shot er det du skal kigge efter.


Drop Shot Padelsko til herre

Drop Shot Veris 2XT

Er du typen der har tendens til gener ved akillessenen, kunne Drop Shot Veris 2XT være et bud på dit næste skokøb. Her får man en yderst stabil sko, med overraskende god støddæmpning i ydersålen. Drop Shot har integreret det de kalder “Achilles tendon-protector”. Der er dog ikke ensbetydende med, at det er en klods man ikke kan ånde i – for tværtimod har Drop Shop netop prioriteret et yderst åndbart materiale i den her model. Så ønsker du en åndbar herresko, med fokus på komfort og god beskyttelse til akillessenen, er den her sko formentlig noget for dig.


Pros

Støtte
Åndbarhed
Holdbarhed

Cons

Skrøbelige snørrebånd

Den bedste pris på Drop Shot Veris 2XT:

Drop Shot Padelsko til Damer

Drop Shot Zapatilla Vega Dame Unico

Denne model er produceret til kvinder, og kommer i et stilrent design, og ligger i den prisvenlige ende. Man får dog overraskende meget sko for pengene. Indersålen har lufthuller som sikrer en god åndbarhed. Drop Shot siger selv at de tre egenskaber de fokuserede på ved udarbejdelsen af denne model er – robusthed, holdbarhed og komfort. Sålen er særligt rettet med at holde et godt greb på glatte underlag, og benytter Drop Shots anti-slip teknologi, men kan snildt bruges hvis man spiller på en padelbane uden sand. Alt i alt en padelsko hvor man får virkelig meget for pengene. 


Pros

Pris
Åndbarhed
Komfort

Cons

Stødabsorberingen

Den bedste pris på Drop Shot Zapatilla Vega:

Hvorfor vælge Drop Shot?

Selvom Drop Shot måske ikke er ligeså udbredt som husholdne navne ala Nike og Adidas, er det bestemt ikke et brand man bør overse. Professionelle spillere fra World Padel Tour som Juan Martín Díaz og Lucas Campagnolo er med til at teste og udvikle skoene, for at sikrer at alle elementer spiller 100% optimalt til padelbrug. 

En af Drop Shots filosofier er at der ikke findes en ‘one size fits all’-løsning for padel sko. Udviklerne er af den overbevisning, at den ‘perfekte padelsko’ er den der passer 100% til den individuelles fod og præferencer i øvrigt . De er derfor enormt bevidste om at have en linje af produkter med høj alsidighed. Har du brug for en solid sko der holder din ankel helt på plads har Drop Shot en løsning til det, og føler man sig omvendt bedst tilpas i en letvægtssko der giver en følelse af frihed og komfort, er det også en mulighed.

Som en overordnet prioritet gør Drop Shot dog en dyd ud af at deres sko skal have en god holdbarhed. Derudover markedsfører Drop Shot sig selv som et mid/high-end brand, til folk af medium/avancerede spillerniveau.