Forside Udstyr til Padel Drop Shot Padel

Drop Shot Padel

0
1450
Drop Shot Padel

Indlægget er blevet opdateret d. 22/02/2022

Endnu et anerkendt brand inden for padel sporten er Drop Shot padel. Brandet har siden 2011 kontinuerligt imponeret med deres produkter, og har efterhånden opbygget et meget stærkt brand i padel verdenen. Drop shot padel har fra starten haft en klar mission med deres udstyr, og det er at skabe high-end padel bat og tilhørende udstyr såsom tasker, sko og tøj. 

Derfor kan man også, som nybegynder få et Drop shot sæt, der giver dig den bedst mulige start i din padel karriere. I denne artikel vil vi derfor ikke kun kigge på Drop shot padel bat, men også noget af det udstyr fra brandet, som vi finder interessant.

Drop shot padel: Et overblik

Drop shot padel er som nævnt high-end udstyr til padel spillere. Og det klassificeres sådan, fordi Drop shot udvikler deres produkter efter feedback fra spillere. Det er resulteret i en lang række fantastiske bat, som både tager højde for komfort, power, kontrol og stabilitet. Drop shot formår nemlig at kombinere den nyeste teknologi med fede designs, så du vil kunne finde interessante elementer i næsten hvert eneste bat, du støder på. 

Nogle af de teknologier som Drop shot bruger til at skabe deres fantastiske bat, er disse: 

 • Smart holes system – Millimeter Præcise huller i battet, hjælper til bedre kontrol af dit sving
 • EVA soft skum – øger power i dine slag, perfekt til offensiven
 • Cork cushion grip – Øget komfort i håndtaget, skåner dine hænder i de lange dueller/kampe
 • Fiberglas overflade – Øger holdbarheden i overfladen

Kigger du på et Drop shot padel bat, så finder du oftest nogle af disse teknologier, hvilket kun er en fordel – uanset hvilket niveau du befinder dig på. 

Med disse teknologier in mente, vil vi nu kigge nærmere på nogle af de Drop shot padel bat, som vi finder interessante, samt hvilke der er blandt de mest populære. 

Drop Shot Padel Bat


Drop shot Conqueror

Når man snakker Drop shot padel bat, så er Conqueror modellen meget svær at komme udenom! Conqueror modellen er udviklet i samarbejde med Juan Martin Diaz, som er en af de rutinerede stjerner i sporten. JMD er i 2020 rundet de 45 år, og så sin storhedstid i 2013-2014 med hele 19 titler.

At have JMD med i udviklingen af Conqueror er altså et kæmpe pluspoint, og vidner allerede her om et padel bat i særklasse. Udover det prominente samarbejde, så indeholder Conqueror battet altså også flere interessante teknologier, som tilsammen giver et rigtigt godt resultat i både power og kontrol. 

Drop Shot Conqueror 9-p

Drop Shot Conqueror 9.0

Drop shot Conqueror indeholder blandt andet EVA soft og 24K carbon, og til trods for et dråbe hoved, får du både power og kontrol i dette bat. Du får altså flere gode egenskaber i ét bat, der samtidigt siges at føles fantastisk at spille med.

DKK 2.100,00

Drop shot Explorer

Med Drop shot Explorer får du et bat der passer meget naturligt til spillere på et “middelniveau”, altså lige mellem begynder og professionel – og så alligevel ikke. For Explorer Pro 2.0 er nemlig så vel konstrueret og udviklet, at blandt andet Lucas Campagnalo (pt. Nr. 28 på verdensranglisten) bruger battet helt uden modifikationer.

Drop shot Explorer pro 2.0 har ligesom Conqueror en rigtig fin balance mellem power og kontrol, og er en aldeles god all-rounder. At det er en all-rounder, og har lige dele god kontrol og power, gør Explorer modellen til en rigtig god investering uanset niveau. 

Drop Shot Explorer Pro 2.0

rop shot Explorer indeholder desuden EVA og Cork grip, og har et dråbeformet hoved som giver dig lidt bredere sweet-spot.

DKK 1.299,00

Drop shot Wizard

Det næste Drop shot padel bat vi vil fremhæve, er Drop shot Wizard 5.0. Her får du igen et fantastisk bat, som har pluspoint i både kontrol og power – men med mest fokus på power. Drop shot Wizard er et step-up i niveau, i forhold til Conqueror og Explorer, idet det anses som at være et padel bat, der kræver et højt niveau for at komme til sin ret. 

Derfor er dette Drop shot padel bat mest henvendt til professionelle spillere, der søger et godt våben i pro kampene. 

Drop Shot Wizard

Drop Shot Wizard 5.0

Drop shot Wizard 5.0 indeholder ligesom de andre modeller, flere teknologier der gør det til et imponerende padel bat med maksimal ydeevne. Wizard indeholder EVA for maksimal kontrol og fleksibilitet, det nyeste carbon tech (XT) og et cork grip for øget komfort. Som en bonus til dette bat så indeholder det også anti-vibration, som minimerer dine smerter samt chancer for at få en arm- eller skulder skade. 

DKK 1.750,00

Drop shot padel udstyr

Som nævnt i starten af denne artikel, så har Drop shot altså mere end padel bat. Drop shot padel har også padel udstyr i sit sortiment, der ligesom battene, har en en høj kvalitet i sig. 

Her kigger vi nærmere på det udstyr, som er interessant for dig, der leder efter det essentielle til padel – sko og taske. Har du erhvervet dig et bat, så er en taske værd at overveje for at øge holdbarheden ved transporten fra hjem til center. Padel sko er til dig, der vil have de bedste forudsætninger for at yde optimalt i buret. 

Drop shot tasker

Vi har tidligere dækket hvad man skal kigge efter i en padel taske.

Generelt så handler det om plads, udseende og pris når du skal anskaffe dig en padel taske – udover at der selvfølgelig er en vis kvalitet og holdbarhed. 

Som vi nævnte i padel taske artiklen, så bør du altid tage dit eget behov i betragtning, når du skal finde den rette taske. Overvej hvor mange rum du bør have, hvor store rummene skal være og om stilen passer dig. 

Med det i baghovedet, vil du her se en række Drop shot padel tasker, som har de egenskaber vi finder interessante. 

DROP SHOT ESSENTIAL Padel taske

 • Stort midterrum 
 • 1 padel bat rum (god beskyttelse) 
 • Måler: 55cm x 26cm x 27 cm

Denne Drop shot Essential racket bag er en taske, der passer godt i et startsæt. Tasken indeholder 1 individuelt rum til dit bat, og ét stort rum til hvad du måtte ønske at smide i.


DROP SHOT ARGON

DROP SHOT ARGON Padel taske

 • Dobbelt-rum til bat
 • Stort midterrum
 • Ventileret rum til sko
 • Behagelige håndtag
 • Måler: 64cm x 38cm x 38cm

DKK 700,00

Drop shot Argon er et step-up i forhold til både størrelse, kvalitet og komfort. Denne padel taske har et område med øget ventilation, hvor du kan placere dine sko efter en hård kamp. Argon har desuden et stort rum til forskelligt udstyr, samt dobbelt-rum til bat der endda indeholde thermo tech. 


Drop Shot Vegun

DROP SHOT VEGUN Padel taske

 • Thermo dobbelt-rum
 • Stort midterrum
 • Indvendig lomme
 • Ventileret rum til sko
 • Behagelig materiale og håndtag
 • Måler: 60cm x 33cm x 35cm

DKK 480,00

I en størrelse mellem de to førnævnte Drop shot tasker, finder du Drop shot Vegun tasken. Vegun har ligesom de to forrige et stort midterrum, 2 thermo rum og et ventileret rum ligesom Argon modellen, men har derudover en lomme på indersiden. Her vil du så kunne bevare personlige ejendele sikkert, uden det flyver rundt i tasken ved transport eksempelvis. 

Hos Padelfreak elsker vi desuden udseendet på denne padel taske, og kunstlæder materialet på tasken synes vi, er et lækkert touch. 

Drop shot padel sko

Padel sko er som nævnt også i Drop shot’s sortiment. Så hvis du føler, at dine faste Adidas special ikke helt slår til, når du spiller padel, så er padel sko et glimrende næste skridt. 

Drop shot padel skoene er generelt meget stilede i udseendet, men indeholder altså også de vigtige egenskaber, som en padel sko bør indeholde. 

Vil du gerne læse mere om padel sko? Så har vi tidligere skrevet om emnet lige her.

Inden vi fremhæver de Drop shot padel sko, som vi finder interessante, så lister vi for en god ordens skylde nogle af fordelene ved en padel sko, herunder:

 • Hurtigere spil (bedre retningsskift)
 • Færre skader (passer til underlag) 
 • Bedre støtte og stabilitet
Drop Shot Argon XT

DROP SHOT ARGON XT Padel sko

Udover at egenskaber i en padel sko er til stede i Argon modellen, så er modellen yderst stilet og kan desuden bruges til andre former for ketchersport. 

DKK 749,00

Argon skoen er blandt andet en model, som JMD har brugt under World padel tour i 2020, og som er en model, der bidrager til alt det, du har brug for på en padel bane. Argon skoen tilfører den rette mængde stabilitet, pasform på foden, komfort og beskyttelse. 

Udover at egenskaber i en padel sko er til stede i Argon modellen, så er modellen yderst stilet og kan desuden bruges til andre former for ketchersport. 


Drop Shot Killian XT

DROP SHOT KILLIAN XT Padel sko

Går man mere op i god ventilation i skoene og “lethed”, så er Drop shot Killian skoen et rigtigt godt bud på en perfekt padel sko. Udover at indeholde de egenskaber, så giver Killian skoen dig en lidt højere hæl beskyttelse, og har en midtersål der støtter og stabiliserer på bedste vis.

DKK 499,00

 

Afrunding

Drop shot er et “safe bet”, hvad angår både padel bat og padel udstyr. Deres kvalitet og luksuriøsitet er gennemgående, i alt de laver – og som tidligere nævnt modificerer de deres produkter efter feedback, så de altid har det, som padel spillerne kræver. Med kvalitet kommer som oftest også pris, hvilket selvfølgelig også er noget, der skal tages i betragtning inden køb.