Indlægget er blevet opdateret d. 22/02/2022

Der er mange dedikeret padel brands og der kommer flere og flere til. Vi har valgt at tage et kig på alt det interessante fra Bullpadel. Det at de er gået fra at have en hund “Bull terrier”, som logo til at ville være et af de førende brands indenfor padeludstyr. Overgangen fra et træ padel bat til et gummi padel bat og meget mere.

Om Bullpadel

Bullpadel er et spansk sports brand, som blev oprettet i 1995 i Spanien af flere argentinske og spanske professionelle padel tennis spillere. Bullpadel er et dedikeret padel brand, som kun har fokus på at være de bedste specialister i padelsporten. De startede med at fremstille padel bat i træ men gik derefter over til gummi og har udvidet deres sortiment med alt inden for padelsporten. Bullpadel blev dog opkøbt i 2005 af Aguirre & Cía, som sælger både sports- og jagtudstyr. De ønskede at købe Bullpadel, da padel tennis sporten var blevet meget populær i Spanien og var igang med at blive en mere anerkendt sport internationalt. Det gjorde også at Bullpadels logo blev ændret fra en Bull terrier til det nuværende kendte og mere stil rene logo.

En af de helt store spillere, som er med på Team Bullpadel er Paquito Navarro, som faktisk spillede med Bullpadel, da han var ungdomsspiller men først joinede Team Bullpadel i slutning af 2016. Paquito Navarro endte med at blive nummer 1 i World Padel Tour i 2019 sammen med Juan Lebrón. Team Bullpadel har udover Paquito Navarro også Maxi Sánchez, som blev nummer 1 i World Padel Tour i 2018. Derudover har de også de to kvindelige padel tennis spillere Cata Tenorio og Victoria Iglesias.


Bullpadel Bat

I padel tennis er der 3. forskellige typer af bats. Her snakker vi om Rund-, Diamant- & Dråbeformede bats. 

Det rundformede bat er rigtig god til nybegyndere, da battet har et bredere hoved, som gør at det er lettere at ramme bolden godt, da centeret på battet er større, her snakker vi om battets sweet-spot. Battet er et rigtig godt begynder bat, da det er lettere i starten, da man har et større sweet-spot og det gør at det er lettere at ramme bolden korrekt.

Det dråbeformede bat er et rigtig godt bat til nybegyndere/lidt øvede, da battet har ligesom det rundformede, et bredere hoved men derimod smallere i bunden. Det gør, at du får et rigtig godt all-round bat, som er en god blanding mellem det runde og det diamantformede bat. 

Det diamantformede bat er det bedste bat for øvede og de professionelle spillere. Det er nemlig muligt at få mere slagkraft i battet, da vægten ligger i toppen, derudover er det også det sværeste bat at spille med, da battet har det mindste sweet-spot.

Limited Edition: Bullpadel Hack 02 Air Master final 20

Hack 02 Air Master final 20 er en limited udgave og der er kun produceret 1000 stk. af dette fantastiske bat. Battet hjælper med at absorberer vibrationerne og giver en formidabel fornemmelse på padel banen. 

 • Hovedform: Diamant
 • Vægt: 366 g
 • Ramme: Carbon

DKK 2849,00

Bullpadel Vertex 03 21

Vertex 03 21 er til den lidt mere øvede padel tennis spiller. Battet har med dens diamant form og en lav balance egnet til at du, som spiller har kontrol og masser af power.

 • Hovedform: Diamant
 • Vægt 372 g
 • Ramme: Carbon

DKK 2049,00

Bullpadel K3 Avant Women 21

K3 Avant Women 21 er et battet, der er fyldt med den nyeste teknologi. Battet er velegnet til den kvindelige padel spiller, som ønsker at have en god kontrol og power i hendes spil. Battet er særdeles godt, da det kan bruges på alle niveauer. 

 • Hovedform: Rund
 • Vægt: 349 g
 • Ramme: Carbon

DKK 1299,00


Bullpadel Sko

I padel tennis er det vigtigt at dine sko er lettet og kan stå imod, da det involverer mange korte sprints samt hurtige vendinger. Derudover spiller man på kunstgræs, så dine sko skal kunne stå imod på underlaget. Derfor er det ikke alle sportssko, som lige passer til padel tennis. Der er ikke stor forskel på dame og herre padel sko. Det er faktisk primært bare størrelserne samt farverne, som er forskellige.

Bullpadel Bewer W Naranja

Bewer W Naranja er padel skoen til kvinder, som ønsker en god komfort og masser af fleksibilitet. Skoen kommer med teknologierne mesh-stof, eva gummi og sømløs teknologi. Disse teknologier er med til at gøre skoen perfekt.

DKK 699,00

Bullpadel Baser 011 Dame Azul Celeste

Baser 011 Dame Azul Celeste er det perfekte valg ang. padel sko. Skoen har en rigtig god kvalitet og det gør at du kan yde, det bedste du kan på padel banen. Skoen har en god åndbarhed og er lette, som giver en super fleksibilitet og god komfort.

DKK 499,00


Bullpadel Overtøj

Når du kigger efter overtøj til padel er det vigtigt, at der er masser af mobilitet og bevægelsesfrihed i tøjet. Da sporten kræver at du kan slå igennem, så derfor må dit overtøj ikke tage farten af dine slag. Derudover er det en god idé at finde noget overtøj, som er åndbart, da det bliver krævet i padel tennis, at du er igang hele tiden og derved kan du få det meget varmt rigtig hurtigt.

Mænd

Bullpadel Viota Hoodie Naranja Fluor

Viota Hoodie Naranja Fluor er en funktionel hættetrøje i orange. Hættetrøjen er en kollektion fra Bullpadels World Tour linje. Hættetrøjen har Bullpadels termaflex finish, som gør at trøjen er blød og modstandsdygtig, men også at den er mere åndbar.

DKK 449,00

Bullpadel Ubasart Sweatshirt Grafito Vigore

Ubasart Sweatshirt Grafito Vigore har lækre kvalitets materialer, som er med til at gøre træningstrøjen varm, behagelig og svedafvisende. Den bruges primært til at have på udover sin t-shirt, så du kan holde varmen mellem dine kampe.

DKK 585,00

Bullpadel Paramo T-Shirt Azul Noche

Paramo T-shirt Azul Noche er speciallavet til padel tennis og med dens bi-elastiske design med Drylum teknologi, som er med til at gøre den vandafvisende og åndbar. Det giver dig en masse fleksibilitet på banen og forbedre dit spil.

DKK 389,00

Kvinder

Bullpadel Yopal Hoodie Amarillo Azufre Fluor

Yopal Hoodie Amarillo Azufre Fluor er en super dejlig hættetrøje til kvinder. Her får en masser komfort og god kvalitet for pengene. Hættetrøjen er blevet brugt i forbindelse med World Padel Tour og er perfekt at bruge mellem dine padel kampe.

DKK 375,00

Bullpadel Palavela Azul Noche Sort

Palavela Azul Noche Sort er med den høje kvalitet og lækre design, hvor trøjen er indbygget med Drylum teknolog, som gør at trøjen er vandafvisende og åndbar. Trøjen er rigtig behagelig at have på og er lavet af 95 % nylon.

DKK 499,00


Bullpadel Underdele

Kigger vi på underdele til padel tøjet. Det du skal tænke på her er, at du skal kunne bevæge dig frit. Da det kræver at du kan skifte retning og bevæge dig hurtigt, når du spiller padel tennis. Derudover skal det også være dejligt og behageligt at have på. Det kan også være en rigtig god idé, hvis tøjet er åndbart, da du let kan komme til at svede, når du spiller padel tennis.

Mænd

Bullpadel Urrutia Shorts Sort/Grå

Urrutia Shorts i sort og grå er lækre shorts med et smart mønster. Shortsene er svedabsorberende og elastiske, som gør at du får maksimalt fleksibilitet i dine kampe. I selve shortsene er der indbygget lange indershorts, som er yderst behagelige.

DKK 334,00

Bullpadel Voros Sweatpants Oceano Profundo

Voros Sweatpants Oceano Profundo er træningsbukser, som har en klassisk pasform. Bukserne er svedabsorberende og strækbare, derudover er de yderst komfortable, da de er lavet i lækre materialer.

DKK 369,00

Kvinder

Bullpadel Purace Nederdel Azul Noch

Purace Nederdel Azul Noche er en nederdel en del af Bullpadels limited edition fra deres Pro-line 424. Nederdelen gør brug af Drynamic teknologien, som gør at den reduere fugt og sved. Du får masser af fleksibilitet og kvalitet for pengene.

DKK 339,00


Bullpadel Taske

Padel tasker bliver tit en hurtig nødvendighed, da man får mere og mere udstyr med tiden, når man spiller padel tennis. Taskerne er special lavet, så der er plads til dit padel bat, sko og sportstøj ellers er der ikke meget forskel mellem padel tasker og andre tasker fra de andre ketchersportsgrene. Nogle af taskerne kan have thermo rum, det smarter ved dette er, at det gør at dit padel bat har en længere holdbarhed.

Bullpadel Mid Capacity Bag Grey

Bullpadels mid capacity bag grey er deres nyeste taste, som er lavet i samarbejde med den professionelle padel spiller Delfi Brea. Tasken har plads til alt dit padel udstyr, såsom padelbat, sko og tøj. Derudover har tasken et stort thermo rum, som gør at battet får den optimale temperatur, så den holder længere. 

 • Mål: 58 x 30 x 30
 • Volume: 32L

DKK 649,00

Bullpadel BPM214004 Mid 005 Backpack Sort

BPM-21004 Mid 005 er en sort rygsæk til en god pris. Derudover er der masser af plads til dit udstyr. I rygsækken er der plads til både padel bat, sko og træningstøj. På selve fronten af rygsækken er der plads til dine personlige ejendele. 

 • Mål: 32 x 47 x 18

DKK 399,00


Afrunding

Bullpadel er et virkelig godt brand, som rigtig mange kender og elsker. Hvis du har gode erfaringer med Bullpadel mærket, så er du velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller de sociale medier: padelfreak.dk.

Du kan med fordel læse meget mere om padel udstyr.

KILDEFoto: Padel Specialist