Forside Padelsko De Bedste Nike padelsko 

De Bedste Nike padelsko 

0
1393

Indlægget er blevet opdateret d. 07/01/2024

Når vi snakker sport – kommer vi ikke udenom Nike.

Sports mastodonten har selvfølgelig også gjort sig gældende inden for den voksende sport – padel.

Som et af de mere populære tennis mærker, når det kommer til tøj og sko, har Nike taget meget af deres erfaring herfra, og ført med over i deres padel produkter. 

Med deres store ekspertise, efter mange års erfaring, og deres innovative tilgang til sportsudstyr, så ved man Nike er garant for nogle solide produkter.

Bedste Allround Nike padelsko

Nike Court React Vapor NXT

I vores optik er Nike Court React Vapor NXT det bedste køb du kan gøre dig, hvis du skal have en padelsko fra Nike. Skoen priser sig især på farten, der med sin React sål, sender dig flyvende hen over banen.

Skoen har en behagelig tætsiddende pasform, og giver med sin multi-lag opbygning, utrolig god support, ift. hvor let skoen er. Skoens sål giver dig en rigtig god kontakt til overfladen, og holder dig på benene i selv de længste dueller.

Skoen er lige en smule billigere Rafael Nadals ‘Zoom Vapor Cage 4’ og, den ellers også gode, ‘Nike Zoom NXT’, hvilket er med til at gøre det til vores favorit. 


Pros

Utrolig let
3-lags opbygning
God støtte

Cons

Holdbarhed

Den bedste pris på Nike Court React Vapor NXT:

Bedste billige Nike padelsko

Nike Court Lite 2

Hvis du ikke er klar til at tømme kontoen for en ny padelsko, så er Nike Court Lite 2 bestemt en god mulighed. Denne billige, men også yderst stilrene sko, giver dig rigtig meget value-for-money. Nike har sørget for en solid flad sål, tilstrækkeligt med stødabsorbering og en moderat mængde støtte – hvad mere skal man bede om?

Skoen har en hybrid fodsål, som giver en god alsidighed på forskellige typer af baner, og hvis du også skal bruge skoen til andet sport. 


Pros

Pris
Støtte

Cons

Holdbarhed

Den bedste pris på Nike Court Lite 2:

Bedste Dame Nike padelsko

Nike Air Zoom Vapor Pro Womens

Kvinde modellen af vores allround favorit er, sjovt nok vores anbefaling til de kvindelige spillere. Kvinde modellen vejer lige en smule mindre end herre modellen, men har ellers præcist det samme at byde på. Hurtig, stabil og komfortabel, gør det til en ren vinder. Den lidt smalle konstruktion af skoen, gør at den faktisk passer de fleste kvinde føder lidt bedre end herre føder.

Skulle man have behov for lidt mere stabilitet vil vi anbefale Nike Air Max Volley eller den lidt dyrere Air Zoom GP Turbo.


Pros

Utrolig let
3-lags opbygning
God støtte

Cons

Holdbarhed

Den bedste pris på Nike Air Zoom Vapor Pro Womens:

Bedste udendørs Nike padelsko

Nike Air Zoom Vapor Cage 4

Rafael Nadals pro model, er en tennissko der også egner sig særligt godt til padel, og har alt hvad man kunne bede om.

Skoen kommer med en all-court sål, der gør sig særligt godt gældende på både udendørs og indendørs padel baner. Konstruktionen er ligesom Air Zoom Vapor Pro: Zoom skums sål, der giver masser af fart og stødabsorbering. VaporWeave overdel, gør skoen både slidstærk og åndbar.

Cage modellen har dog lidt kraftigere Vapor konstrukion, hvilket gør den en smule tungere end Pro-modellen, men til gengæld også en smule mere slidstærk. Dette er med til at gøre den særligt ideel, til det lidt mere hårdføre udendørs brug. 


Pros

Slidstærk
Høj komfort
Fedt design

Cons

Pris

Den bedste pris på Nike Air Zoom Vapor Cage 4:

Nike padelsko teknologier

Med sportssko fra Nike er du næsten altid sikker på at du får hjælp fra deres innovative hjerner i dit spil. Nike gør en ære ud af at være blandt verdens ledende sportsmærker, når det kommer til at udvikle og innovere produkter der kan hjælpe atleter med at opnå nye mål og rekorder. 

VaporWeave

VaporWeave er Nike’s letvægts, super slidstærke, vandtætte materiale – hvilket gør det ideelt til sportssko. Materialet sørger for at du har en let sko, der ikke tynger dig ned når du er på banen og skal lave hurtige vendinger og hop smash. Materialet holdbarhed er med til at sikre dig at du har en sko der kan holde til friktionen og slid fra kunstgræsset, og forlænger dermed levetiden på din sko. 

Zoom-Skum

Sålen er nok noget af det vigtigste når det kommer til sko. Det er selve motorrummet på skoen. Her sikre Nike at du får maximalt udbytte, hver gang du tager et skridt.
Zoom er en af Nike’s blødeste og mest responsive skum. Skummen er lavet til at sørge for det optimale energiudbytte, hver gang den rammer jorden, og derved optimere din hastighed. Det gør de ved at benytte energien i hvert stød, og konvertere det til fremdrift energi i dit næste skridt. På den måde hjælper nike dig med altid at nå stopbolde ved nettet, eller smash der ryger ud af banen.

Hvorfor vælge Nike padelsko?

Vi vil anbefale dig Nike sko, hvis du generelt har gode erfaringer med Nike’s pasform og kvaliteter. Nike er mærket der lægger vægt på design og æstetik, uden at gå på kompromis med funktionalitet og performance. Med Nike får du ikke nødvendigvis 1000 forskellige små features, men i stedet enkelte perfektionerede teknologier – gennemtestet over flere sportsgrene.