Forside Padelsko De Bedste Dame Padelsko

De Bedste Dame Padelsko

0
1191

Indlægget er blevet opdateret d. 07/01/2024

Du vil i denne artikel blive introduceret til vores favorit dame padelsko. Uanset dit niveau, så vil vi komme med vores bedste råd til at vælge dit næste sæt padelsko.  

Vi kigger på forskellene mellem herre og dame padel sko — samt giver dig tips til hvad du kan overveje når du skal finde din næste padel sko. 

Du kan finde vores fulde oversigt over de bedste padel sko i alle kategorier i vores artikel – Bedste Padel Sko


Bedste Adidas Dame Padelsko

Adidas Adizero Ubersonic 4

Som nævnt i vores Adidas Sko artikel, så er Adizero Ubersonic 4 en af vores absolutte favoritter fra Adidas. Skoen, der oprindeligt er en tennissko, er en virkelig god allround sko, der har en masse features, der gør den særligt god til padel.

Letvægt, høj stabilitet, lang holdbarhed, god stødabsorbering og eksplosivt ‘bounce’ – jamen skoen har nærmest det hele. Vi er dog også oppe i de lidt højere prisklasser, men i forhold til hvad man får, synes vi er det er helt fair.

Skoen har en tendens til at være lidt smal i starten, og den forstærkede tåkap kan derfor chikanere. Men dette er oftere et problem på herresiden, og Adizero Ubersonic 4 er derfor en ideel dame sko.


Pros

Holdbarhed
Stabilitet
50% genbrug

Cons

Pris

Den bedste pris på Adizero Ubersonic 4:

Bedste Asics Dame Padelsko

Asics Gel Padel Pro 5 Dame

Asics-lyseroed-dame skråt
Asics-Dame Padel skråt bagfra

Med Asics’ Gel Padel Pro 5 får du utroligt meget sko for pengene.

Skoen på mange af Asics gennemgående kvaliteter fra den velkendte gel-sål, til den robuste opbygning. Skoen er designet specielt til padel, og tager derfor højde for de forskelle der er fra tennisporten til padel. Derudover har Asics forsøgt at give skoen et klart feminint præg, så den afviger fra de mere unisex design.


Pros

Pris
Specifikt til padel
Høj komfort

Cons

Skal spilles til

Den bedste pris på Asics Gel Padel Pro 5:

Bedste Bullpadel Dame Padelsko

Bullpadel Next Hybrid Pro W

Padel fokuserede Bullpadel har også fået udarbejdet en glimrende padelsko til kvinder. Her er det virkelig support og komfort der er i højsædet, som også kan ses på sålen, når man kigger udefra. Her ser man tydeligt Bullpadels SUPPORT ARC-teknologi, der giver ekseptionel support til din svang.

Kigger vi på sålen, så har Bullpadel givet skoen den padel-optimale hybrid sål. Hybrid sålen giver dig godt greb i alle retninger, samtidig med at en tillader sålen at glide, når dette er nødvendigt.


Pros

Stabilitet
Greb
Holdbarhed

Cons

Vægt

Den bedste pris på Bullpadel Next Hybrid Pro W:

Bedste Drop Shot Dame Padelsko

Drop Shot Zapatilla Vega Dame Unico

En anden prisvenlig mulighed for de padel entusiatisk damer, vil være Drop Shot’s Zapatila Vega.

Drop Shot har virkelig lagt en dyd i at skabe en sko, der både kan holde til at spille mange og lange kampe, men samtidig er behagelig hele vejen igennem.

Og det synes vi at de er lykkedes med.

Det er bl.a. i indersålen på skoen, hvor de har tilføjet lufthuller, således at din fod har god ventilation og åndbarhed under hele kampen.

Sålen selv har fået Drop Shot’s Anti-Slip teknologi, som giver særligt godt greb på glattere baner.


Pros

Stabilitet
Greb
Holdbarhed

Cons

Vægt

Den bedste pris på Bullpadel Next Hybrid Pro W:

Bedste Nike Dame Padelsko

Nike Air Zoom Vapor Pro Womens

Nike’s utroligt lette Air Zoom Vapor Pro er til dig der vil gøre alt for at nå op til selv de mest vanskelige stop bolde.

Skoen har særligt fart for øje, men går ikke af den grund ned på support og komfort til foden. Som med mange andre sko fra Nike har den et flot stilitisk udtryk, og designet i feminine toner, uden at det bliver overdøvende. Skoens pasform er særligt ideel til lidt smallere føder, hvilket kommer en del kvindelige spillere til gode. Dog grundet den blødere overdel, tager skoen ikke lang tid at spille ind, selv hvis man skulle have en lidt bredere fod.


Pros

Utrolig let
3-lags opbygning
God støtte

Cons

Holdbarhed

Den bedste pris på Nike Air Zoom Vapor Pro:

Hvad er forskellen på herre og dame padel sko?

Som med de fleste andre sko er der en smule forskel på herre og dame modellerne — dette gælder også når vi snakker padel sko. Som det sig så ofte gør sig gældende, så er dame padel sko ofte lidt snævre i størrelsen, kommer i mindre størrelser og nogle andre farver. 

Dette er som regel baseret på generelle tendenser i størrelser og farve ønsker på kvinde siden. Det kan dog være at du ikke passer perfekt ind i disse rammer, men bedre kan passe og lide en herre sko. Derfor kan du trøste dig med, at udover ovenstående er der ikke rigtig nogle forskelle. Du får derfor ikke bedre performance af det ene eller det andet valg.

Vi anbefaler du først og fremmest vælger efter den sko der passer dig bedst, yder den nødvendige support og stabilitet du har brug for, og sidst men ikke mindst, den model du synes er fedest. 

FAQ om padel sko til kvinder