Indlægget er blevet opdateret d. 11/05/2022

Da padel er en sport som giver mange stød og retningsskift i løbet af en kamp, er fornuftigt fodtøj noget af det vigtigste, uanset hvilket niveau man spiller på.

Både for at få det bedste ud af sit spil, men også for at undgå uhensigtsmæssige skader og belastninger.

I den forbindelse er sko af mærket Bullpadel bestemt værd at overveje.

Bedste Allround Bullpadel Sko

Bullpadel Hack Hybrid Fly 22V

En af de mest populære modeller er Bullpadel Hack Hybrid Fly (22), som i mange år har været top 3-spilleren Paquito Navarros faste skovalg. Her får man en sko fra øverste hylde af Bullpadels sortiment, hvor der er lagt vægt på åndbarhed, fleksibilitet samt en letvægtsfølelse, som navnet antyder. Hvor BREATH TONGUE-teknologien, giver en god luftcirkulation i skoen mens man spiller, sikrer ROTOX– og FLEX RIFT-teknologien en optimal fleksibilitet uanset hvilken bevægelse man skulle havne i.

Skoen tikker altså alle de bokse vi her på redaktionen plejer at opstille for en god padelsko, og det er derfor med ro i maven, at vi anbefaler netop denne model, som vel nok er brandets ‘flagship’-model til herrespillerne, uden at prisen stikker helt af, af den grund. 

Her er alt i alt tale om en kvalitetssko, til den kvalitetsbevidste spiller. 


Pros

God åndbarhed
Fleksibel
Letvægt

Cons

Pris

Den bedste pris på Bullpadel Hack Hybrid Fly 22V:

Bedste Billige Bullpadel Sko

Bullpadel Beker 22V 

Som et mere prisvenligt alternativ til f.eks. Bullpadel Hack Hybrid Fly, har vi Footwear Bullpadell Beker 22V. En lækker padel sko fra Bullpadel tiltænkt spillere af medium- til højt niveau, som ønsker et billigere alternativ, Skoen kommer med en gummisål i et mønster der tilbyder et godt grip uanset underlag, mens THERMO FIT-teknologien giver skoen en optimal åndbarhed. 

Skoen er et godt valg til spilleren der gerne vil have en komfortabel og holdbar sko i et åndbart materiale, til en skarp pris.


Pros

Pris
Åndbarhed

Cons

Mindre støtte

Den bedste pris på Bullpadel Beker 22V :

Bedste Dame Bullpadel Sko

Bullpadel Next Hybrid Pro W

Denne model er Bullpadels topvalg til kvinder, og er designet til kvinden der hyppigt spiller padel. Endnu engang er komfort i højsædet, og skoen er produceret med Bullpadels SUPPORT ARC-teknologi, som giver god support til fodens svang. Herudover giver skoens hybridsål en følelse af frihed, uden at gå på kompromis med skridsikkerhed. Skoen kommer i forskellige farvevarianter tiltænkt kvindelige købere – herunder turquois. Vil man have et billigere alternativ kan man evt. gå efter Bullpadel Bekker W 22.


Pros

Stabilitet
Greb
Slidstærk

Cons

Vægt

Den bedste pris på Bullpadel Next Hybrid Pro W:

Bullpadels teknologier

Bullpadel har et væld af teknologier i deres sko, som kommer alle padelspillere til gode. Mange af deres teknologier tilgodeser ét af tre fokuspunkter, som Bullpadel synes at lægge særlig vægt på.

  1. Åndbarhed

Åndbarhed synes at være et punkt der prioriteres højt af Bullpadel. Flere af brandets modeller har implementeret noget der hedder BREATH TONGUE. Det går kort sagt ud på at der i skoens ‘tunge’ – området under snørebåndene – er inkorporeret nogle små huller i overfladen, der tillader bedre luftcirkulation til foden mens man spiller. Derudover producerer Bullpadel mange af deres sko i det de kalder KNITMESH, som er et dejlig åndbart net-agtigt materiale i overfladen. 

  1. Fleksibilitet

Da padel er en sport der i endnu højere grad end tennis, har konstante rotationer og retningsskift, er fleksibilitet endnu et område som Bullpadel vægter højt. Deres super smarte FLEX RIFT-system går ud på, at de giver deres sko riller i mellemsålen, så man får mere stabile vridninger i skoen mens man spiller. Derudover hjælper deres ROTOX-system, en roterende skive i sålen, dig godt på vej ved de hurtige retningsskift. For at der er noget at stå imod med, i forbindelse med de mange retningsskift, har Bullpadel belagt flere af deres sko med TOUGHTOE-teknologien –  et forstærket gummi-materiale i skoens tå. Det giver øget holdbar og slidstærkhed. 

  1. Komfort

Forskellige teknologier der understøtter komfort, er endnu en ting der går igen på tværs af de forskellige Bullpadel modeller. Flere af skoene har den såkaldte SUPPORT ARC-teknologi, som sikrer sig at fodens svang får support ved alle slags bevægelser.

Flere af deres sko er yderligere beriget med en ORTHOLITE-indersål der giver præcis den type komfort og polstring der gør de mange stød så lidt mærkbart som muligt, og samtidig absorberer sved. 

Hvem skal vælge Bullpadel?

Bullpadel er et kvalitetsbrand der, modsat mange andre, udelukkende fokuserer på padelprodukter. Fælles for de fleste af brandets sko er at komfort og en ‘letvægtsfølelse’ er i højsædet. Derudover har Bullpadel været på markedet i en god håndfuld år. Så hvis ens mavefornemmelse har det bedst med, at gå med et brand man ved fokuserer 100% på padel og intet andet – og i øvrigt har gjort det i lang tid – kunne sko fra Bullpadel godt være vejen at gå. Som en ekstra blåstempling kan det nævnes at produkter fra Bullpadel hyppigt ses anvendt af nogen af verdens bedste padelspillere.