Indlægget er blevet opdateret d. 07/01/2024

Er du på udkig efter et par padelsko fra Adidas, så må du se dig til takke med deres udvalg af tennissko. 

Selvom Adidas har lanceret deres padel gren – AllForPadel – så har de endnu ikke udviklet en dedikeret padelsko.

Det ville undre os, hvis der går alt for længe inden vi ser deres bud på en padelssko, men indtil da må vi “nøjes” med deres ret så populære udvalg af tennissko.

Det gør nu heller ikke så meget, for Adidas har gennem tidens løb lavet nogle rigtigt garante tennissko, som du finder på flere professionelle spillere. Som en af de helt store sportsmastodonter, ved man også at Adidas bringer noget innovativt og særligt til gamet, og man forstår derfor godt hvorfor Adidas er fleres favorit mærke. 

Bedste Premium Adidas Padel Sko

Adidas SoleCourt Boost

Adidas SoleCourt Boost
Adidas SoleCourt Boost 2

Adidas’ mest populære tennissko klarer sig også utroligt godt på padelbanen. Den utroligt lette og komfortable Solecourt Boost, er ikke uden grund foretrukken af flere professionelle tennisspillere. Det helt lette – klassisk Adidas – ‘flettede’ overdel, sammen med den bløde og responsive BOOST sål, giver dig følelsen af at løbe rundt på skyer.

Solecourt Boost er skoen til dig der ønske den absolut maksimale komfort og stødsabsorbering – da du ikke finder mange andre sko der giver den samme følelse, som denne sko gør. 


Pros

Letvægts
Maksimal komfort
God stødabsorbering

Cons

Pris

Den bedste pris på Adidas SoleCourt Boost:

Bedste Allround Padelsko

Adidas Adizero Ubersonic 4

Adizero Ubersonic 4 er til dig der skal bruge lidt af alt det bedste Adidas har at byde på!

Så gode at de er foretrukket af verdensetter Alejandro Galán.

Skoen er lavet af 50% genanvendte materialer, så du kan hoppe på banen med en ren og grøn samvittighed. Skoen er lavet i Adidas’ velkendte “sokkeagtige” form, der giver en super komfortabel følelse på foden. Og selvom det ydere er lavet af strækbart mesh, er skoen indvendigt forstærket, så du stadig har optimal stabilitet.

I sålen finder du lighstrike-stødabsorbering og Adiwear-ydersål, hvilket giver dig komfort, bounce og fart henover banen, samt holdbarheden til kunne holde til slides og hurtige retningsskifte.

Alt dette i en utrolig let pakke, samt en, i vores optik, rimelig pris ift. kvaliteten af skoen.


Pros

Holdbarhed
Stabilitet
50% genbrug

Cons

Lidt smal

Den bedste pris på Adizero Ubersonic 4:

Bedste billige Adidas Padel Sko

Adidas GameCourt

Adidas-GameCourt-M-Grey-skråt
Adidas-GameCourt-M-Grey-inderside

Er du på udkig efter en padelsko i den lidt billigere ende af prisskalaen, så er Adidas GameCourt et rigtig godt bud. GameCourt er lidt budget udgaven af førnævnte SoleCourt, og har en meget ens konstruktion og profil. 

Overdelen er stadig lavet i komfortabelt og åndbart mesh, som gør skoen super åndbar, og et behageligt “sokke-agtigt” fit. Sålen er beskyttet med Adidas’ slidstærke AdiWear ydersål, hvor man i stedet for den dyre BOOST sål, får man i stedet den lidt billigere og mere alsidige Cloudfoam sål. 

Alt det tilsammen giver dig en rigtig god billig sko, der passer perfekt til begynderen eller spilleren på budget. 


Pros

Pris
Åndbarhed
Komfort

Cons

Mindre støtte
Mindre holdbar

Den bedste pris på Adidas GameCourt:

Bedste dame Adidas padel sko

Adidas CourtJam Bounce Dame

CourtJam_Bounce_sko_Hvid-begge-sider
CourtJam_Bounce_sko_Hvid-sål

Nu skal vi ikke gå at lade som om at CourtJam Bounce bare er en bedre sko til kvinder, end f.eks. Adizero Ubersonic 4. Hvis du har lyst til at betale prisen, og kan finde et par – så er det nok stadig sidstnævnte vi ville anbefale.

Det her skal nok nærmere ses som et alternativ, nu hvor både Adizero Ubersonic 4 og SoleCourt Boost allerede er nævnt. 

CourtJam Bounce ligger på et rigtig godt prispunkt, og du får utroligt meget sko for pengene. Du får en letvægtssko, med den hurtige og “bouncy” BOUNCE sål, i et super flot design – hvis du spørger os.


Pros

Komfort
Design
Prisvenlig

Cons

Mindre slidstærk

Den bedste pris på Adidas CourtJam Bounce Dame:

Bedste udendørs Adidas Padel Sko

Adidas Barricade

Adidas-Barricade-siden
Adidas-Barricade-ifoert

Genlanceringen af Adidas Barricade var til stor glæde for mange. 

Skoen der har mere end 20 år på bagen i tennissporten, er kommet tilbage med en række forbedringen, og meget at det man husker Barricade for.

Barricade er nok Adidas’ mest slidstærke sko, og meget af konstruktionen er lavet med det for øje. De asymmetriske snørebånd, er sat for at mindske slid herpå, ved “foot drags”, især ved udendørs brug. Sålen er beskyttet af Adiwear teknologien, der derudover har den aggressive BOUNCE teknologi i sig, for optimal komfort og respons.

Skoen er lidt tungere end mange af de andre Addidas sko, men tilgengæld for du også maximal komfort og stabilitet, som man kender Barricade for. 


Pros

Slidstærk
Komfort
God stabilitet

Cons

Vægt
Pris

Den bedste pris på Adidas Barricade:

Adidas Padel Sko teknologier

Adidas har igennem mange år været med til at revolutionere sportsverdenen med deres innovative og banebrydende sko. I samarbejde med sportstjerner og forskere, har 

ADIWEAR ® TECHNOLOGY

Adiwear er en sål teknologi, der giver en utrolig holdbar gummi, som passer perfekt til ydersålen på padel- og tennissko. Materialet kan holde til hårdt slid, men har samtidig en ideel balance mellem fleksibilitet og greb i overfladen. Dette giver dig en sål der tilbyder den nødvendige slidstyrke til padel bane, samtidig med at den tillader dig at lave hurtige stop og vendinger. 

LIGHTSTRIKE ® TECHNOLOGY

Den ultra lette LIGHTSTRIKE mellemsål er Adidas’ bud på hvordan man opnår optimal støddæmpning og reaktionshastighed, med minimal vægt. LIGHTSTRIKE er skabt til dem der kræver at kunne agere eksplosivt og hurtigt i kampens hede. 

BOUNCE TECHNOLOGY

Den lidt billigere mellemsåls teknologi BOUNCE, er en lidt fastere udgave af den velkendte BOOST sål. Sålen har en fjedre agtig effekt, der er lavet netop for at give dig “bounce”. Grundet sålens lidt mere faste og kompakte materiale – ift. BOOST – gør det den særligt god til sporte med, kortere løbedistancer og flere sprints.  

BOOST TECHNOLOGY

BOOST må muligvis være en af de mest kendte teknologier i sko overhovedet. Siden Adidas i 2013 lancerede deres BOOST sål, har det sneget sig ind i alt fra løbesko til hverdags sneakers. Boost blev lavet for at gøre på med det energi frafald der var ved de bløde EVA skums såler, man brugte tidligere. Derfor skabte Adidas BOOST teknologien, der formåede at skabe en blød sål, de førte energi videre i næste skridt, på en revolutionerende måde.

Hvorfor vælge Adidas padel sko?

Har du ræset diverse tennisbaner rundt i sko fra Adidas, men er mere og mere begyndt at skifte det ud med en glas indrammede padelbane – ja, så kan Adidas være mærket for dig. 

Selvom Adidas ikke har en dedikeret padelsko, så gør deres populære tennismodeller sig utroligt godt på det blå kunstgræs. Særligt for dig der har spillet meget i Adidas før, ville sætte pris på at beholde alt det gode Adidas har at byde på. 

Særligt hvis du ønsker en helt letvægts “feel”, så har Adidas et godt udvalg, af utroligt lette sko.

Det er i hvert fald ikke fordi du kommer til at være et skridt bagud, bare fordi du vælger Adidas. 

Mit navn er Andreas, og igennem mine 29 år har jeg prøvet kræfter med et virvar af sportsgrene! Senest er kærligheden faldet på Padel, hvor jeg elsker at spille med vennerne, teste bat og udstyr, samt nørde mærker og teknologier.