Indlægget er blevet opdateret d. 22/02/2022

Babolat padel bat er nogle af verdens bedste!

Men der findes et hav af valgmuligheder, når man ønsker at vælge det rigtige padel bat. Man kan få dem i mange forskellige former samt materialer. Alt sammen noget der kan være med til at optimere dit spil. Her er det vigtigt, at man undersøger teknologien, funktionerne samt padel ketsjerens levetid. Dette er blot nogle af de nøgleelementer, der er er værd at undersøge, samt kan være altafgørende for ens udbytte af sit padel bat. 

Babolat Padel bat: et overblik

Når man skal vælge et padel bat, så kan det være svært at navigere imellem de mange forskellige mærker og modeller. Her er det vigtigt, at man vurderer ens egne forventninger til ketsjeren, samt hvilke spilegenskaber man ønsker at optimere. Her har Babolat Padel en masse fede løsninger både til den øvet og til nybegynderen, da deres padel bats har mange forskellige funktioner til optimere spille evnerne.  

AIR – SERIEN

Babolat Air Veron

Babolat Air Veron

Dette diamantformede bat fra Babolat er lige præcis et all-round bat, som giver dig en god kontrol kombineret med power til dine slag udvekslinger. Udover kontrol og power, så indeholder denne model også 3D spin i battets overflade, hvilket altså giver dig en fordel i dine spins.

DKK 1390,00

Babolat air viper

Babolat Air Viper

Hvis man tænkte det gamle Babolat Revenge Carbon ikke kunne blive bedre, så tager man fejl. Air Viper modellen er netop den opgradering. 15 gram lettere end klassikeren Revenge Carbon, men med ny teknologi der sikre du ikke mister noget ift. fart og power i battet. Battet er udstyret med alt det bedste Babolat har at byde på – opgraderet 3D spin, VIBRASORB og HPS.

DKK 2.150,00

COUNTER – SERIEN

Babolat Counter Veron

Babolat Counter Veron

Babolat Counter Veron er nyfortolkningen af det gamle og populære Defiance Carbon bat. Ligesom hele Babolat-serien er battet blevet tildelt mere power, men holder stadig noget af kontrollen man kender fra Defiance Carbon. Battet er lavet i carbon flex og med deres nye ru overflade er der god mulighed for kontrollerede spins.

DKK 1390,00

Babolat Counter Viper padel bat

Babolat Counter Viper

Ligesom Counter Veron er Counter Viper en opgradering af det gamle Defiance Carbon bat, og har fået tilføjet en del mere power. Viper kan ses som Veron’s storebror og har lige lidt mere af alt det gode. Du kan derfor nu forvente et bat med masser af kontrol, men samtidig med den power man kender fra Babolat. Battet er lavet i 3K carbon, og du har derfor et bat der holder dig længe.

DKK 2.150,00

TECHNICAL – SERIEN

Babolat Technical Veron

Babolat Technical Veron

Technical Veron har overtaget fra sidste års Viper Carbon. Modellen her er et ideelt valg for spilleren der ønsker et bat med masser af power, men samtidig fokus på kontrol. Battet er lavet i 8k carbon og har masser af spin, med sin nye ru overflade.

DKK 1.640,00

Babolat Technical Viper

Technical serien er for spillerne der kan lide spille både på det tekniske og på styrken. Viper er topmodelllen i Technical serien og giver dig foruden 12K Carbon, en masse eksplosivt powe og kirugist præcision. En videre bygning på Viper Carbon battet, der virkelig tager dit spil til næste niveau

DKK2.150,00

2020 MODELLER

Babolat Viper

Babolat Viper

Med det populære Viper bat fra Babolat, får du et let og rigtigt alsidigt bat. Battet giver dig god kontrol og stabilitet i spillet, samtidig med en god portion power. Battet kan være ideelt til dig der stadig lære, men ikke kender din force i spillet endnu.

DKK 1.600,00

Babolat Viper Carbon

Med det populære Viper bat fra Babolat, får du et let og rigtigt alsidigt bat. Battet giver dig god kontrol og stabilitet i spillet, samtidig med en god portion power. Battet kan være ideelt til dig der stadig lære, men ikke kender din force i spillet endnu.

DKK 2.200,00

Babolat Contact

Babolat Contact

Babolat Contact er er super godt bat til begynderen der gerne vil hæve sit spil. Battet er dejligt let med sine kun 345g, og har et dejligt oversized sweetspot, der gør det nemmere at få noget fart i bolden. Battet er med sit runde hoved og overkommelige pris, et rigtig godt bat at starte ud med.

DKK 1.000,00

Forskellige modeller Babolat Padel Bat

Babolat har opdelt deres bat i tre forskellige serier – Carbon, Lite og Game. Dette betyder, at deres standard bat modeller kan komme i flere udgaver, da de kan have f.eks. en Carbon og en Game udgave. På den måde har du som spiller, flere muligheder for at finde det rigtige bat, skulle du vælge et fra Babolat. 


Babolat Carbon serie

I Carbon serien finder man battene Revenge, Viper og Defiance. Unikt for Carbon-serien er deres brug af  ‘Full Carbon Technology’ (FcT), der betyder at både battets hoved og ramme er lavet af kulfiber. Dette giver disse bat en helt utrolig holdbarhed, super lav vægt og performance på topniveau. Carbon-serien er for den øvede spiller, der ønsker sig det bedste af det bedste, og vil have et bat, der ikke sætter begrænsninger for ens niveau. 

Denne serie fra Babolat har også et ‘Hole-pattern system’, som er med til at give spilleren en bedre føling og kontrol med bolden. Da der både er store og små huller, så giver det en større kraft til spillerens skud, men giver samtidig også en bedre kontrol. 

De fleste af disse modeller kommer også med et cover. 

Babolat Lite serie

Tager man udgangspunkt i Babolat Lite serie, så er der tale om et let bat, der er velegnet til nybegynderen og den øvet spiller. Ved dette bat får man et dråbeformet hovedform, hvori balancen er på mellemniveau, hvilket giver spilleren en høj power og kontrol. 

Denne serie er også udstyret med ‘Dynamic Stability System’, som er en teknologi, der giver spilleren en ekstra power og kontrol til battet. 

Grunden til at dette bat essentielt er til nybegynderen og den øvet skyldes, at der er et ‘Hole-pattern system’, hvori at hullerne er optimeret og tilpasset sweetspottet på ketsjeren. Dette giver et større overfladeareal til sweetspottet, som derved giver bedre kontrol og skudpræcision.

Desuden er der tale om et bat, der er i høj kvalitet og produceret i slidstærkt materiale. Det gør, at man kan forvente en lang levetid. Dette bat kommer oftest også med cover.

Babolat Game serie 

Når man har en ketsjer fra Game serien, så er der tale om en ketsjer, der er velegnet til nybegynderen grundet battets øget fokus på holdbarhed, komfort og manøvre barhed. Disse bat er oftest meget lettere og har ekstra store sweetspots, da det optimerer spillerens skudpræcision og kontrol. 

Disse bat er fremstillet i meget fleksible materiale, som gør, at kernen er blød, hvilket giver et forbedret sweetspot til battet. Holdbarheden og kvaliteten er også i top på disse bat, da der er konstrueret ekstra beskyttelse til kejseren, som skal sikre, at de er særligt robuste i forhold til slag mod gulv, bander osv.

Hvorfor skal du købe et Babolat padel bat?

Et Babolat padel bat er et fordelagtigt bat både til nybegynderen, men også til den øvet spiller, der ønsker at optimere ens evner i spillet. Babolat er et fransk mærke, der har været med fra starten og har konstrueret ketsjere til både badminton og tennis i årtier. Man kan derfor trygt vælge et Babolat padel bat, da der er mange forskellige typer samt bat til alle niveauer. 

Fordele ved Babolat padel bat

Når man vælger et Babolat padel bat, så får man et padel bat med en masse fordele. Der er dog mange bat imellem og alle bat har deres egne fordele.

En væsentlig fordel for et Babolat padel bat er, at de er spækket med den nyeste og lækreste teknologi. Den er med til at optimere dit spil til det mest optimale. Det indebære blandt andet funktioner som ‘3D Spin’, ‘Dynamic Stability System’ og ‘Hole Pattern System’. Disse hjælper spilleren til at få stabilitet, kontrol og en forbedret skudpræcision. 

Disse bats fra Babolat er desuden lavet af høj kvalitet og dermed også af holdbare samt slidstærke materialer, der gør, at deres levetid er lang. De fleste er desuden konstrueret i carbon, hvilket gør, at de er meget lette, hvis man sammenligner med andre bat.

Ulemper ved Babolat padel bat

Selvom at et Babolat padel bat har masser af fordele, så er der selvfølgelig også enkelte ulemper ved ketsjeren. Disse ketsjere er som sagt anerkendt over hele verden og det gør at prisen også afspejler brandets værdi. En ulempe er derfor prisen på disse ketsjere. Den laveste pris på sådan en ketsjer er i omegnen af ca. 699 kr.

FORDELEULEMPER
+ Let carbon bat
+ Nyeste tekonologi
+ Anerkendt mærke
+ Holdbarhed
+ Masser af power
Høj pris

Sådan køber du det bedste Babolat padel bat?

Det er vigtigt, når man vælger et Babolat padel bat, at man har overvejet, hvilke spil elementer denne ketsjer skal være med til at optimere. Desuden skal man have gennemtænkt og vurderet, hvilket niveau man spiller, da ikke alle bat vil være essentielle til nybegynderen og omvendt til øvet. Design og farve er selvfølgelig også noget, man skal overveje. 

Kriterier for Babolat padel bat

Babolat padel bat har nogle bestemte attributter, afhængigt af hvilket bat man vælger og derfor er der nogle kriterier, der er vigtige at overveje, før man vælger sit Babolat padel bat. Et Babolat padel bat er oftest lettere end de traditionelle bat, hvilket gør, at det er nemmere at opretholde kontrollen og samtidigt er det ikke nær så stor en belastning for musklerne. Desuden har et Babolat padel bat altid et stort sweetspot samt fokus på kontrol. Dette giver en perfekt boldføling til spilleren.

Babolat padel bat er også kendt for deres lange levetid og fede teknologier, som giver spilleren både kontrol, komfort og skudpræcision. Et Babolat padel bat er oftest konstrueret i carbon, hvilket gør det let og nemt at manøvre med. 

Babolat padel bat sammenligning

Der findes mange forskellige Babolat padel bat og hver af disse bat har deres attributter og funktioner. Nogle af dem overlapper hinanden og kan det samme. 

Her er der henholdvist Carbon, Lite og Game serien. 

Tager man udgangspunkt i Carbon serien, så er der her tale om et bat, som er ideelt til den øvet spiller, der ønsker en let ketsjer med teknologier som ‘3D Spin’, ‘Hole-pattern’ og ‘X-EVA’. Disse teknologier er alle med til at optimere spillerens kontrol, komfort og skud. 

Har man fat i Lite serien, så er der tale om et bat, som er ideelt både til øvet, men også til nybegynderen, da ketsjeren er let og har en stor overflade til sweetspottet. Balancen på ketsjeren er samtidig mellem, hvilket giver en god kontrol og power. Dette bat er også lavet i slidstærkt materiale, der gør, at levetiden på dette bat er langt.

Kigger man til gengæld på Game serie, så er der her tale om et bat, der er ideelt til nybegynderen, da dette bat har en stor overflade til sweetspot, samt et øget fokus på manøvre barhed, levetid og komfort. Denne ketsjer har desuden en ekstra beskyttelse, der gør, at den især er stærkt mod slag til gulv, gitter eller bagvæg. Dette bat er også konstrueret i let materiale, der gør at der opnås en god kontrol og høj skudkraft. 

Du kan læs mere om padel.

Dette skal du overveje inden du køber et Babolat padel bat

Der er mange forskellige faktorer, der er relevante at overveje, når man skal vælge et babolat padel bat. Det første man skal have fastlagt, er at få afklaret hvilket niveau man er på og hvad man ønsker, at battet skal optimere ved ens spil. Det andet gode råd er helt klart at finde et bat, som pris- og designmæssigt stemmer overens med ens forventninger til battet. 

Der er selvfølgelig mange forskellige teknologier, som man kan kigge efter for at få den mest optimale ketsjer, men det vigtigste er helt klart, at man vælger en ketsjer, der er designet til at optimere lige præcis det, som du ønsker at optimere. Dette er fordi, at det er svært at finde en all-around ketsjer, der kan det hele.

Specifikationer:

ModelVægtRammeprofilFormBalancePris
Carbon-serien370g38mmDiamantHøj1399-1999 kr.
Lite-serien340-360g38mmDråbeMellem699-799 kr.
Game-serien350g38mmRundLav785 kr.

Afrunding

Det kan derfor konkluderes, at hvis man ønsker et bat af høj kvalitet og unikke optimeringsmuligheder, så vil det være oplagt at vælge et Babolat padel bat. Disse bat har alle en god komfort, god kontrol og et stort sweetspot overfladeareal. Samtidig har de også nogle funktioner, der kan være med til at optimere ens spil. Levetiden er desuden også helt i top på alle Babolat modellerne, da de er producerede i slidstærke materialer og enkelte med ekstra beskyttelse mod gulv, gitter og bagvæg. Det er dog vigtigt, at man overvejer ens niveau samt ens ønske om hvor meget man vil ofre på disse produkter, da priserne er meget forskellige og relative høje i forhold til andre bat på markedet. Dog er det tydeligt at pris og kvalitet hænger sammen i dette tilfælde. 

Kunne du lide denne artikel? Så læs også vores padel bat test.

KILDEFoto: Padel Specialist